InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çetin Bilişimle Hakkında Bakınız..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nutre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 728

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba
Şimdi ben burada Serhat Bey'i savunacağım. Siz de zannedeceksiniz ki, ben Serhat Bey'in her hangi bir arkadaşı veya yan hesabı falan zannedeceksiniz... Hakkımda ne düşündüğünüz önemli değil, ama hakkımda ne düşünüyorsanız; Allah size onun on mislini versin..

Şimdi ben bir Çetin Bilişim müşterisi olarak yaklaşık; 4 yıldır Serhat Bey ile çalışıyorum. Bu yıla kadar gerek oyun sunucusu, gerek alan adı ve hosting, gerek reseller, gerekse sanal sunucu hizmetlerimi hepsini buradan karşıladım. Tek öğrendiğim şey fiyatları yüksek(bazılarına göre, bu işe yeni yeni başlayanlar için özellikle), ama öyle bir hizmet veriyor ki Serhat bey ve ekibi... Açıkçası konunuz pek uygun olmamış. Çetin Bilişim ile çalışıyorsanız; öncelikle sabırlı olmalısınız. Zaten sıra size geldiğinde hizmetiniz veriliyor.

Sorabilirsiniz Serhat Bey'e dün ki alan adımı yenileme işleminin onay mesajını bugün aldım. Gün gelir ticketima 15 dakika içerisinde yanıt verir, gün gelir 2 gün geçer, yoğunluktan dolayı cevap veremez..
Biraz anlayışlı olmalısınız. Herkes sizin gibi sırada bekliyor... Size ayrıcalık yapıp öne alsa ne olur? Aynı olayın tersini düşünün bir de..

Her neyse eğer kanıt falan da istersen, Çetin Bilişim profilimi ekran görüntüsü atabilirim..

İnadına Serhat ÇETİN, İnadına ÇETİN BİLİŞİM.

Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

Alışveriş yapmadan once alısveriş yapacagınız firmanın oncelikle kullanım şart ve kurallarını inceleyiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri