shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Çetin Bilişimle Hakkında Bakınız..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nutre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 728
Merhabalar,

Normalde bu tür durumları çok sık yaşamamakla beraber, yaşanan bu istisnai durumda da kamu oyunun bilgilendirilmesinin doğru olacağını, en doğru kararı yine onların vereceğini düşünüyorum.

Ödeme yapılmasına takiben, yine aynı tarihte kendilerinin sipariş kayıtları alınmış olup kendilerine Amerika lokasyon makine kurabileceğimizi, fakat Amerika'daki makinelerde IP bloğu sıkıntısı yaşadığımızı ilettik. Amerika lokasyon denememizin en büyük hedeflerinden biri Türkiye lokasyon ile kıyaslandığında daha iyi bir koruma yüzdesi ile karşımıza çıkmaları olmuştur. Hali hazırda daha yüksek bir koruma şansı sunma şansımız oluştuktan sonra kendilerine bu gecikmenin nedeni açıklanarak, kendilerinin de onayıyla işlemleri yapılmıştır.

(Müşterilerimizin siparişleri beklerken, üzerine ek sipariş almayalım teslimatlar yapılmadan para kazanmayalım diye işletme olarak sitemizi de o tarihte kapatmıştık. Müşterilerimiz ve bizi takip edenler bilirler )

Ardından kendilerine teslimat yapıldıktan sonra, şifrelerin yanlış olduğunu ilettiler. Biz de teslimat öncesinde defalarca denendiğini, fakat yine de resetleneceğini telefon üzerinden kendilerine beyan ettik. Ve 30 dk. içerisinde de kendilerinin şifreleri gerçekten de yeniden resetlenmiştir. Müşterilerimize o yoğunluk içerisinde bilgi verilemese de, 30 dakika içerisinde sıfırlanacak diye belirttiğimizden dolayı onların da 30 dk sonra tekrar deneyip görebileceklerini düşündüm.

Bunun ardından akşam saatlerinde

Serveri kapatabilirsiniz sizinle çalışmak istemiyoruz aceleci davrandığımızı düşüne bilirsiniz ama bizde bir çok foruma ve sayfaya para gönderdik oyunu bekleyen bi çok kişi var ama bu iş böyle olmaz.
Teşekkür ediyorum. Parayıda iade edermisiniz etmezmisiniz bilemem. Etmezsenizde canınız saolsun yapacak bişey yok. İyi çalışmalar..

Diye bir mesaj iletilmiş. Biz de buna takiben hizmetin iptalini gerçekleştirdik ve müşteriye iptal ile alakalı bilgi verdik. Müşterimiz yine iptal talebi gönderdiği tarihte, yeniden aktif edilmesini istedi. Biz de bu durumda kararı işletme çalışanlarıyla ortak olarak vereceğimizi ilettik. Ardından da bu durumu tüm forumlara yayacağını belirterek, bu videoyu hazırlamış.

Özetle...
Müşterimizin menfaati düşünülüp, Amerika lokasyonlu sunucu tedarik edildi bu gecikme yine bizim aleyhimize kullanıldı.
Müşterimizin şifrelerini yanlış girmesi, bizim kabahatimiz oldu.
Müşterimiz iptal talebi gönderdikten sonra sunucu silindi, iptal edilen paketi yeniden aktif etmedik yine biz suçlu olduk.

Bu açık açık kendi hatalarından dolayı pişman olup, işletmemizin adını lekelemektir. O zaman fevri çıkış yapmayacak, iptal talebinde bulunmayacak şifrelerle alakalı tekrar tekrar sıfırlanmasını talep edecektiniz.

Ben de Serhat ÇETİN isem, işletmemde ve çalışanlarımın ekmeğinde gözü olana / olanlara en münasip şekilde yanıtlarını vermek boynumun borcudur.

Saygılarımla...
Serhat ÇETİN

Tabi ki zaten hep kullanıcı hatası, şifreleriniz doğruydu ben sırf sizi lekelemek için size para yolladım, sunu aldım, kapattırdım.

Yani bunların hepsi yaparken tek amacım adam gibi işini yapan bir bilişimi karalamaktı. Ne kadar komiksiniz cidden gülüyorum.

Ve tekrar tekrar söylüyorum istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz ben alışveriş yapmıyorum. Yaşadığım sorunları belirtmek istedim sırf sizde yaşamayın diye.

İyi forumlar, iyi çalışmalar.

Tabi ki zaten hep kullanıcı hatası, şifreleriniz doğruydu ben sırf sizi lekelemek için size para yolladım, sunu aldım, kapattırdım.

Yani bunların hepsi yaparken tek amacım adam gibi işini yapan bir bilişimi karalamaktı. Ne kadar komiksiniz cidden gülüyorum.

Ve tekrar tekrar söylüyorum istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz ben alışveriş yapmıyorum. Yaşadığım sorunları belirtmek istedim sırf sizde yaşamayın diye.

İyi forumlar, iyi çalışmalar.

Merhabalar,

Ortada sorun yokken, sorun varmış gibi gösterilmesi, sunucu teslim alındıktan sonra yine aynı gün iptal talebi gönderilmesi, yine "Ben karalamıyorum sadece bilgilendiriyorum" ayaklarına yatılması hepsi tamamen masumane şeyler. Bilgilendirme amaçlı görüntüler alınması, uploadı vs. bunlar tamamen index almak için vs. değil sadece bilgilendirmek için yapılan şeyler.

Herkes olumlu / olumsuz bizim hakkımızda görüşlerini paylaşabilir. Fakat bu eleştiriler önce bize yapılır, çözümlenemezse buraya taşınırsa daha yerinde bir davranış olur zira bu şekilde bizde hatamızın farkına varırız. Eğer ki sunucu şifresini doğru düzgün giremeyen insanlar sunucu açmayı düşünürse zaten lütfen bizimle iletişime geçmesinler.

Daha öncede belirttiğim gibi, ekmeğimle oynamaya çalışan kim olursa olsun daima elimden geleni ardıma koymam.

Herkese keyifli forumlar.

Konuyu tartışmaya çevirmeyelim, bırakalım gören insanlar yorum yazsın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri