Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Lycan (WolfMan) İtem Pack Dosyası 2015

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AsiPly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

yaa arkdaşlar bana yardımcı olabilecek varmı acaba ben yabancı bir siteden lycan lı server filse indirdim kurdum sorunsuz calışıyor fakat oyundaki item ve mobların adı yabancı onu nasıl türkçe yaparım yardım lütfen
Localle_tr,localle_de; dosyalarından item proto dosyasını pack açıcılar yardımıyla açıp
İstediğin itemin kodunu aratıp az sağa çektiğinde yabancı halini görüceksin itemin ismini 2 adetler yan yana onu istediğin isimle kaydedip ;item proto dosyasını kapatıp packa at packı kapatıp metin2/pack klasörüne atıp oyuna girmen yeterli.

Bu işlemi Navicat üzerinden yaparsan Oyundaki isimler ingilizce kalır. Pack'tan yapmak zorundasın.

çok teşekkürler ilgilendiğin icin ben kendi bilgisayarımda yaptığım zaman un apk ile denedim aynısını hatta dosya uzantısını o dediğin programda localle_tr acdığımda item poto ve mob porto var un epk ile actığımda yanında ki sekmeden item protoyu seciyorum yanlız benim bilgisayarıma acmıyor dosyayı sebebi nedir sizce ilgilendiğiniz icin cok teşekkür edeirm acaba localle pack dosyasını uplud etsem bakarmısın rica etsem

Son düzenleme:
çok teşekkürler ilgilendiğin icin ben kendi bilgisayarımda yaptığım zaman un apk ile denedim aynısını hatta dosya uzantısını o dediğin programda localle_tr acdığımda item poto ve mob porto var un epk ile actığımda yanında ki sekmeden item protoyu seciyorum yanlız benim bilgisayarıma acmıyor dosyayı sebebi nedir sizce ilgilendiğiniz icin cok teşekkür edeirm acaba localle pack dosyasını uplud etsem bakarmısın rica etsem

item_proto mob_proto dosyalarını zagre item proto açıcı var onunla dene eğer olmazise item proto dosylarını unepack ile dene eğer olmassa Başka programlar önerebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri