HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar files işleriyle uğraşmak istemiyorum. Bana elime hazır olarak 2015 pvp serverlerine uygun filesi olan bir bilişim arıyorum. Amacım 1-2 ay açıp kapatmak değil. 700 tl bütçem var .(reklam dahil.) Piyasadaki popüler serverin filesini sunacak , adam gibi düzgün bir bilişim varsa lütfen yorum atsın.
7/24 destek sağlayacak bilişimlerin cevaplarını beklıyorum . Teşekkürler.:ka19:
7/24 destek sağlayacak bilişimlerin cevaplarını beklıyorum . Teşekkürler.:ka19: Arkadaşlar files işleriyle uğraşmak istemiyorum. Bana elime hazır olarak 2015 pvp serverlerine uygun filesi olan bir bilişim arıyorum. Amacım 1-2 ay açıp kapatmak değil. 700 tl bütçem var .(reklam dahil.) Piyasadaki popüler serverin filesini sunacak , adam gibi düzgün bir bilişim varsa lütfen yorum atsın.7/24 destek sağlayacak bilişimlerin cevaplarını beklıyorum . Teşekkürler.:ka19:
Tanıtım konumuzu inceleyebilirsiniz. http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-game-hosting/3180995-netmarlis-4-gb-ram-aylik-30-a.html
Detaylı bilgi için www.netmarlis.com a girerek destek talebi açarak sorularınızı sorabilirsiniz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)