InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Harp akademisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan the last samurai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 445
Konular
23
Online süresi
6h 58m
Reaksiyon Skoru
10
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 3 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
86
MmoLira
135
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İyi günler. Lise 3 öğrencisiyim ve üniversite de askeriyeyi istiyorum. Nelerin üzerinde durmam lazım en çok hangi derslere çalışırsam girmem garanti olur?

matametik yaparsan bi 10 üstü +30 türkçe +30 sosyal gidersin ben geçen sene mulakatlara gidecektim aksilik oldu gidemedim bu sene de puanım çok düşük geldi :( inş istedigin olur

İyi günler. Lise 3 öğrencisiyim ve üniversite de askeriyeyi istiyorum. Nelerin üzerinde durmam lazım en çok hangi derslere çalışırsam girmem garanti olur?

Türkçe 20 sosyal 20 net bırakırsanız yanlışsız tabi, eğerki astsubay çavuşluk çağrısı gelir size kesin olarak ! Mulakatlarda da başarı gösterirseniz Astsubay Meslek Yüksekokulu okursunuz. Harp akademisi dersen 500 tam puan dahi alsan başvurma derim çünkü onu lisede askeri okullaqrdan halledecektin. Gerek kontejan gerek ise başarı sıralaması kapsamında rakip çok fazla ve öncelik liseden çıkanların konntejan sayuısıda malum hiç şansın yok gibi.. En sağlamı astsubay ol daha sonra dgs ile harp oumak istiyorsan çabala. Türkçe ve sosyal değerlendiriliyor. Ygs formatında : Ygs : 3 ve Ygs : 5 300 üzeri olursa asil davet alırsınız muhtemelen tabi bu başvuru sıralamasına göre değişiyor ama ben sana ortalama hesabını diyorum. İstek ve gayende başarılar dilerim mulakatlar hakkında özel mesaj atabilirsin her konuda bilgim var. @the last samurai;

Moderatör tarafında düzenlendi:

Liseden sonra direk askeriyeye giderek uzman çavuş olabilir açık öğretimden üniversite okuyarakta rütbe atlayabilirsiniz tabi gözünüze kestiriyorsanız.

çok teşekkür ederim yorumlarınız için. özelliklede @azrailkadir27; size

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri