HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
NİCK:TaJMahaL
itemleri aldıgım kullanıcı :JuneVİctoria
Yukarıda bulunan kullanıcı ile yaptıgım takasta bazı itemler verip bazı itemleride almıstım bunun üzerinden bir kaç dakika geçtikten sonra TaJMahaL adlı karakterimi şamandan ninjaya sınıf değişikliği kagıdı ile değiştirdim ve deiştirmem sonucunda aldıgım ninja a9-anka yayı- deri çizme ve şahin kalkan kayboldu .Bu itemlerin hepsi kayboldu fakat benim JuneVictoria'ya verdiğim itemler hala adamda duruyor.Bu konu üzerinde ilgilenmenizi arz ederim.
Teşekkürler...
sunucu : Pidge
@Shorty; @admin; @erdemaa;
Yukarıda bulunan kullanıcı ile yaptıgım takasta bazı itemler verip bazı itemleride almıstım bunun üzerinden bir kaç dakika geçtikten sonra TaJMahaL adlı karakterimi şamandan ninjaya sınıf değişikliği kagıdı ile değiştirdim ve deiştirmem sonucunda aldıgım ninja a9-anka yayı- deri çizme ve şahin kalkan kayboldu .Bu itemlerin hepsi kayboldu fakat benim JuneVictoria'ya verdiğim itemler hala adamda duruyor.Bu konu üzerinde ilgilenmenizi arz ederim.
Teşekkürler...
@Shorty; @admin; @erdemaa;
Son düzenleme:
NİCK:TaJMahaL
Teşekkürler...
http://www.turkmmo.com/elym2-bug-ve...nlaniyoruz-durduk-yere-itemler-kayboluyo.html
Aynısı bendede oldu bende sınıf değişikliği verdim konudaki itemleri aldım itemler kayboldu Shorty le oyunda konustuk halletmeye çalıştı yok nuss yazması falan gerekiyor kayıp değil falan dedi ticaret geçmişine bakın çardan çıkmışmı ve ya atılmısmı item dedim sonra bekle ox yapıp gelicez dedi @erdemaa; ve tunahanTM de vardı gitti 2 saati aşkın süre bekledim gelmedi çıktım aynı sorunu bu arkadaşda yaşamış @admin;
Son düzenleme:
sınıf deiştirdik son yarım saat içinde aldıgım itemlerin hepsi kayboldu.