Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Keith İTEM KAYBOLMASI !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xXOFiREOXx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bende O kadar item aldım bir tanesi kaybolmadı herkezde var bendemi yok onu anlamadım ben...

Aynı Küpeden bende aldım 1lvl gibi bi adamdan yok abim haberi olmasın yok öle yok böle tks edek dedi vede edddik ama item kayboldu 3 4 saat sonra oyna girdim kayboldu vede kaybolunca sakın yok böle yardım bekleme boşuna debeleniyorsun benmde kayboldu anlıcanğın iteminmi kayboldu çarınmı banlandı sakın kendini yorma baştan yapcaksın TİÇET FLDNA ATMA SADECE BOŞ CEVAP ALIRSIN

Bende O kadar item aldım bir tanesi kaybolmadı herkezde var bendemi yok onu anlamadım ben...

Aynı Küpeden bende aldım 1lvl gibi bi adamdan yok abim haberi olmasın yok öle yok böle tks edek dedi vede edddik ama item kayboldu 3 4 saat sonra oyna girdim kayboldu vede kaybolunca sakın yok böle yardım bekleme boşuna debeleniyorsun benmde kayboldu anlıcanğın iteminmi kayboldu çarınmı banlandı sakın kendini yorma baştan yapcaksın TİÇET FLDNA ATMA SADECE BOŞ CEVAP ALIRSIN

Konuyla İlgili Gerekli Ticketi Burdan Atın Biraz Zaman Alsada ilgilenirler. Ticaret Yaptığını Kişiyle Ticaret Yapmadan önce Video Alsanız Daha Sağlıklı olur.

@erdemaa;

küpe aynı küpe herkese satan da aynı kişi Türkay beye ilettim sorunu itemlerin numarası oluyomuş bu tip buglu itemlerin takip numarası olmadığı için hiçbir şey yapamayız dedi.Ama böyle devam ederse bu şahıs herkesi kazıklıcak bir kişi onu takip edip banlamadığı sürece ....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri