-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Keith İTEM KAYBOLMASI !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xXOFiREOXx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

8.2.2015 tarihinde oyun içinde birinden 250t ye ninja setlik küpe aldım oyundan 2-3 saatliğine çıktım itemin yeri boştu.Aynı gün keith de 3-4 kişi daha aynı saat diliminde aynı editi almış ve item kaybolmuş.Akşam ise çocuğun biri ninja setlik küpe satıyordu pm attım kaç tane alıcaksın dedi? Böyle bir şey var mı arkadaş bir insanda kaç tane olabilr yansıt dedim yan çarda felan dedi.Adam yansıtamıyor ama ticarete koyuyor yok oluyor.

Destek sistemine bunu bildirdim erdemaa nın cevabı şu oldu;
Teknik olarak böyle bir şey mümkün değil herhangi bir müdahale yapılamaz.

ya sizde benim kayıtlarım yokmu almışmıyım almamışmıyım bakın. Ticarette yada herhangi bir şeyle karkterimden çıkarmışmıyım inceleyin. İtem durup duruken nasıl kayboldu. Mümkün değil diye birşey yok demekki insanlar bu oyuna emek veriyorlar, zaman harcıyorlar birazcık eğlence,zevk için.Yaklaşık 4 yıldır oynuyorum oyunun son zamanlarda tadı kaçmaya başladı.Sorunlar çoğalıyor ve görüşlerimiz,dediklerimiz dikakte alınmıyor.

Daha iyi ve güzel bir oyun için sizi sağduya davet ediyorum.
@erdemaa ; @Shorty ; @admin ;

Son düzenleme:
Kesinlikle o küpede sıkıntı var bende 2 tane aldım o küpeden 2 side kayboldu ne kadar ticket atsamda cevap alamıyorum.Girin inceleyin itemlerimiz gelsin iyice uzaklastık oyundan bi yardım edin artık.

Oyunda bi bug var ve bazı kişiler bu bugu kullanıyor benimde 150 t 'im gitti bu gün itemi sattığım adam ''Lusendra''
adama verdiğin para kayboldu dediğimde bana cevap bile atmadı kesinlikle bi oyun açığı var ve bunu kullanıyorlar kaç kişiye yaptılar bunu kim bilir en kısa zamanda buna çözüm bulmazlarsa dönüşü olmayan bir yola girer biran önce madur olanların itemleri iade edilmeli çözüm bulunmalı bu adamlar oyunda kaç kişiyi bu şekilde avlıyor kim bilir

adamın resmi buda

Kesinlikle oyun açığından faydalanılıyor küpeyi alıp kaybolduktan sonra bana itemi satan kisi tekrardan aynı küpeyi assa yansıtıyordu pm attım beni engelledi böle birsey ilk defa basıma geliyor ve ilgilenen yok.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri