farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Oyun İçi Durum Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CELEBRITY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 658

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ben şunu söyleyebilirim ; katılan olur katılmayan olur onu bilemem .
bundan 3-4 hafta öncesinde birkaç arkadaşımla birlikte itemlerimizi 75 ile 100 arası çarlara attık ve lonca vslerine girdik. Bence 130 levelden daha çok orta leveller daha çok zevk veriyor .

Bence bunun nedeni 130 level veya ona yakın levelde olanların geneli önceden beri oynadığı için artık çarlarında boş efsun yok satılan itemlere bakıyorum yani benim attıgım efsunlar yaklasamıyor bile kim bilir kaç para harcıyorlar.bence bu sebepler daha zevkli olmuştur.

Bayraklar arası savaş turnuva tarzı gibi birşey olabilir belki oyunu daha zevkli hale getirmek için oyuncularında fikirlerini alıyoruz zaten yorumunuz için teşekkürler :)

Sende dediğinde haklısın turnuva şeklinde de olabilir ama benim dediğim oyuncuların ille de event beklemeden kendilerince savaşmları, çarlarını dizip akşama kadar afk kalıyolar ne zevk alıyolar yani anlamıyorum.Yani bence bunun için bi turnuvaya bile gerek yok gitsinler bi sürgüne savaşsınlar eğlenceli dakikalar geçirmiş olurlar server canlanır

Çarları afk bırakan arkadaşların aynı zamanda dillerinden düşmeyen "oyun çok sıkıcı yapcak birşey kalmadı" geyikleri vardır ki tadından yenmez

Arkadaşım savaş oyunu oynuyorsun akşama kadar karı gibi sağa sola laf yetiştirip pm den sohbet etmek ve afk kalmak yerine gidip 2-3 adam öldürsen bizim de başımızı yemesen diyebilirmiyim? tabi ki diyemem

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri