Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kucukhost sİzce ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan antanov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

antanov

Level 7
TM Üye
Konular
274
Reaksiyon Skoru
305
Altın Konu
1
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
165
MmoLira
-26
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İyi akşamlar arkadaşlar uzun zaman aradan sonra tekrar dan bi server kurmaya karar verdim ama http://cdn.kucukhost.com/filesozellikleri/v4/v4.html

KUCUKHOST'tan bu filesı kurmayı düşünüyorum daha önce kuran veye KUCUKHOST'tan server almıs olan arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim malum çoğu firmalar dolandırıyor vs sıkıntılar oluyor

Kardeş sana netmarlisi öneririm yakın zamanda bende ordan alıcağım 4gb ram karacabay 9.5 .com site auto pach 35 tl kaçırma küçükhostan alan arkadaşlar yorum atarsa daha iyi olur. ;) bu arada renklihosta var sürekli forumda önerilen iki firma karar senin

Kardeş sana netmarlisi öneririm yakın zamanda bende ordan alıcağım 4gb ram karacabay 9.5 .com site auto pach 35 tl kaçırma küçükhostan alan arkadaşlar yorum atarsa daha iyi olur. ;) bu arada renklihosta var sürekli forumda önerilen iki firma karar senin

baktım bütün firmalara ama ben değişik bi server açıcam bol dönüşümlü değişik maplı vs böyle files yok hiçbirinde sanırsam

Hocam bir mesaj atın belki yardımcı olurlar swne geliriz. ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri