noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

İtem Kaybolması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BuRakHaNN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2 gün önce bi ticaret yaptım 25 kristal + t vererek küpe aldım küpeyi aldıktan en fazla 1 saat sonra envanterimde küpeyi bulamadım küpeyi bulamayınca diğer krkterlere koydum galiba dedim aradım taradım hiç bir yerde yok oyun süreme baktım ben çıktıktan sonra krktere 1 dk bile girilmemiş ve oyunda arastırdım item kaybolması sıkıntısı varmıs benim itemimde kesinlikle kaybolduğunu düsünüyorum.

Güzel bir sekilde 3 defa ticket attım bi cevap geldi cevapda yazıyorki hesabın güvenliği size aittir.
Ya ben hesabımın güvenliğinin bana ait olunduğunu bilmiyorum sanki benim itemimin çalındığını düsünsem zaten ticket atmam.Ben size oyunun bir açığıdan oyun içi hata bildiriminden bahsediyorum ve benim krkterimin geçmisine bakın ve yaptığım ticaretleri görün.Yeniden ticket attım cevap bekliyorum ama düzgün bir sekilde ilgilenilmesini rica ediyorum.Kolay gelsin.
@Shorty; @erdemaa; @dragonmetin2; @admin;

Hangi sw desin bilmiyorum ama dün adamın biri keith de sınırsız kristal,ninja setlik küpe,çanlı kask satılır diyordu.Adama itrmi yansıt diyorsun yansıtmıyor yan çarda diyor.itemi alıyorsun bir süre sonra yok oluyor.Binja setlik küpe ortalama 250-300t ediyor adam kaç tane alacaksın diyor bir kişide en fazla kaç tane olabilir dün keith de ben ve birkaç arkadaşım bu tuzağa ya da açığa her neyse düştük.Ticket attık destek bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri