HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dokla vs alıncağını zanneden Asım ; Ykardaki soylediklerini uygulamadın Setin işe yaramaz diyonda Meteye absorbe dedğimizde sizde yapmıştınız unutmayın 1-2 ay oncesini
Spegne ile çok geldin çok kestim Uslanmadın bu vsden sonrada Rovanş diye soyleniyorsun fakat ilk önce yukardaki dediklerinş uygula
Spegne ile çok geldin çok kestim Uslanmadın bu vsden sonrada Rovanş diye soyleniyorsun fakat ilk önce yukardaki dediklerinş uygula:l03:![]()
Taktiğin İyi Ama Geliştirmen Lazım Pampa ^^
Dokla vs alıncağını zanneden Asım ; Ykardaki soylediklerini uygulamadın Setin işe yaramaz diyonda Meteye absorbe dedğimizde sizde yapmıştınız unutmayın 1-2 ay oncesiniSpegne ile çok geldin çok kestim Uslanmadın bu vsden sonrada Rovanş diye soyleniyorsun fakat ilk önce yukardaki dediklerinş uygula
Boşver Gereksizleri Kardeşim, Menfaati için Özelden Ulaşan Asım işine Gelmedimi Kral Oluyor Karşımızda Ama Kim iyi Kim Kötü Gördük Şuanda
:ka19:Lag varmış galiba oyle mi :SBoşver Gereksizleri Kardeşim, Menfaati için Özelden Ulaşan Asım işine Gelmedimi Kral Oluyor Karşımızda Ama Kim iyi Kim Kötü Gördük Şuanda:ka19:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)