Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

<< NoyaMT2 - 08.02.2015 >> Emek, BK Düşürmeli, BETALI - Profesyonel Reklamcı Arıyoruz

omerbaba57

Level 5
TM Üye
Konular
77
Reaksiyon Skoru
90
Altın Konu
0
Başarım Puanı
88
TM Yaşı
14 Yıl 11 Ay 2 Gün
MmoLira
2
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

f3ptz.png

AÇILIŞ TARİHİ :08/02/2015
PAZAR SAAT 18:00
ZAXz8a.png

ZAXz8a.png

MİSYONUMUZ

Merhaba arkadaşlar,

NoyaMT2 Projesini neden başlattığımızı ve amaçlarımızı belirtmek istiyorum.

Öncelikle NoyaMT2 sıradanlaşmış serverlerden veya abartılı serverleri baz almadan keyifli fakat bir o kadarda yenilikçi, fakat eskiye özlemide unutmayan bir server misyonunu izlemektedir. Diğer serverlerin aksine sorunlara anında müdahale ve emeklerinizin güvenliği için hat safada bir koruma düzeyi mevcuttur.Tanıtıma geçtiğim zaman zaten "En İyi" olduğunu iddaa eden birçok serverden daha ileride bir oyun keyfi süreceğinizi sizlerde daha iyi kavrayacaksınız.

Türkiye'nin en iyi emek serverine hoşgeldiniz! |

Öncelikle bildiğiniz gibi neredeyse tüm serverlere oyuncular güvenerek başlıyor ve sonunda malesef oyun takımının yaptığı haksızlıklar veya yardımlar ve bunun en kötüsü olan oyun içinde bulunmayan efsun oranlarıyla (yani edit) yapılan itemler ortaya çıkıyor.

Bizler NoyaMT2 projesine başlamadan önce sizlere bir söz vermiştik. Bildiğiniz tüm serverlerdeki haksızlıkları unutup en iyi oyun keyfini sunacağız diye. Şuan ise sözümüzü tutmaya çalışıyoruz.

- NoyaMT2 Tanıtım Konumuz -

http://www.turkmmo.com/metin2-priva...06233-ltlt-noyamt2-08022015-gtgt-1-105-a.html

- NoyaMT2|Reklamcı GM'de Aranan Özellikler -

Yaş Sınırlaması|+17
İstenilen Günlük Online Süresi| 3-5 Saat Arası
|Aradığımız Özellikler|
-Disiplin ve Programlı Olmalı
-Reklamları Sıradan Olmamalı
-GM Olmadan Önce Serverimize Tanıtım İntrosu Hazırlamalı
-Google'dan (Metin2 PVP Server) Yazıp İlk 5 Sitede Paylaşım Yapmalıdır
-En İyi Forumlarda Reklam Yapmalıdır

- NoyaMT2|İletişim Adresi -

- NoyaMT2|Ek Olarak -

Oyunumuza, oyuncu katkısı sağlayabilecek, kalıcı Game Master arıyoruz. Tecrübeli, olgun, konuşma üslubu düzgün arkadaşlar arıyorum.

Teşekkürler

Teşekkürler

A06YXr.png

Güncel
A06YXr.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri