Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Beyler 1 aydır urasıom servere benden başkası girmiyo yardım edin ne olur güvenlik duvarı felan hepsini kabasım hala aynı team viever i olan baksın ne olur of yaa! alah rızası icin
Beyler 1 aydır urasıom servere benden başkası girmiyo yardım edin ne olur güvenlik duvarı felan hepsini kabasım hala aynı team viever i olan baksın ne olur of yaa! alah rızası icin
Arkadaşım Ne olduysa Bu sorun Yayıldı.Bendede Aynı Sorun Var NE yapsam Başkası Giremiyor İnş Yakında ÇIkar Bi Dosyası

K0nu AçSammı acaba x)) Süper Bi konu açabiLirimm ama Rep'Siz Ve YorumSuz kaLacaqı için acmıyorum aynı Sorun Bendede waRdı we çözdüm artık herkeSS qirebiLiyorrr. ,)
arkadaşıh hamachi 1i yukle diqer turlu olmass bendede bi sorun war yardımcı olun ben uyelikk açamıyorummmm kendi sw me
K0nu AçSammı acaba x)) Süper Bi konu açabiLirimm ama Rep'Siz Ve YorumSuz kaLacaqı için acmıyorum aynı Sorun Bendede waRdı we çözdüm artık herkeSS qirebiLiyorrr. ,)
arkadaşım paylaşmıcaksan milleti meraklandırma :l03: öm den atarmısın bana
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)