- Konular
- 132
- Reaksiyon Skoru
- 65
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- -41
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
questlerin özellikleri gerçekten çok hoş, verilen emeği tahmin edebiliyorum. lakin bende yorumumu belirteceğim, amacım karalamak yada kötülemek zira yanlış anlasılmasını istemem, aksine çokta beğendim.
yorumum şu ki; item yani eşyasına düello olayında oyunculardan birisi sözünü tutmadığı zaman diğer taraf video alıyor, bu videoya çeşitli programlar aracılığı ile efektler katıp, müzik ekliyor, upload etmekle uğraşıyor ve forumda paylaşıyor daha sonra karşı taraf konuya dahil oluyor ve tartışma çıkıyor, zaten oyunun tadını veren şeyde bu, oyunculara rekabet etme ruhunu katan şeyde.
nitekim benim düşüncem bu yönde, metin2 oyuncusu biraz basitliği ve sıradanlığı seven bir kitle o sebeple metanın dışına pek çıkılmamalı.
sizlere hayırlı satışlar, bol kazançlar dilerim.
iyi günler.
ÖNCELİKLE EYW KARDEŞ ŞUNU BELİRTEYİM , YAZILACAK ve YAZILMIŞ ÇOK SİSTEM VAR ANCAK BUNLAR METİN2 Yİ ORJİNALLİĞİNDEN ÇIKARDIGI İÇİN BENDE BÖYLE ŞEYLER YAZIYORUM, YÜKSEK ONLİNELİ - UZUN SÜRELİ AÇIK SW LERDE UZUN SÜRE OYNAYANLARIN YAPACAĞI TEK ŞEY WS ATMAKTIR , BENDE WS TATLANDIRACAK BÖYLE BİR DÜŞÜNCE GELİŞTİRDİM , PİYASADA ABUK SUBUK BİR TANE VAR ve ODA SATILIYOR ONUN İÇİN DAHA GELİŞMİŞİNİ YAZDIM.
DEĞERLİ YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜRLER , SAOLASIN
- Konular
- 80
- Online süresi
- 2m 38s
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 94
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
çok güzel olmş questler
- Konular
- 132
- Reaksiyon Skoru
- 65
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- -41
- DevLira
- 0
eyw teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)