yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

RAW Spoiler | A-Lister Neler Yaptı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JeFFHaRdYFaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 219

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Miz'in konuk olduğu Sirens programı hakkında bir video yayınlanıyor ve The Miz ringe geliyor. Mizdow da orada. Miz onu bir güzel aşağılıyor ve geriye çekiyor. Geçtiğimiz anlarda Miz'in, arka alanda Mizdow'a çektiği ayarı görüyoruz. Mizdow artık bir kişisel asistan.

Miz'in rakibi Sin Cara geliyor. Mizdow, Miz'in hareketlerini yapınca Miz ona bir fırça atıyor. Seyirciler Mizdow chanti atıyor. Mizdow hareketleri inatla yapıyor, Miz ona yine fırça atıyor ve ringe giriyor. Kontrol onda. Mizdow ring dışında öylece duruyor. Miz, Cara'ya dayağını atıyor, seyircilere poz verirken Mizdow da veriyor o pozu, Miz onu aşağılarken Cara arkadan roll-up ile kazanıyor maçı. Maç sonrasında Miz yine fırça atıyor Mizdow'a.

Wyatt promosu geliyor ekrana. Kendisini bir tanıtıyor ilk, mistik bir şekilde. Sonra korkulan tek kişi benim falan diyor. Taker hakkında bahsediyor olabilir diye düşünüyorum.

"Şeytan ile bir kez karşılaştim ve yeniden karşılaşmak için sabırsızlanıyorum. Bul beni.."

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri