HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba;
Malum Yenı Sıte Geldı Yanlıs Hatırlamıyorsam Yanlıssa Kusura Bakmayın Erdemaa ''Yenı Sıte Geldıgınde Guncellemelerle Kralıyet Zırhlarınızı Tıcarete Koyabıleceksınız'' Dıye Bır Sozunu Gorduum Dıye Hatırlıyorum Yanlıssa tekrardan Kusura Bakmayın Boyle Bır Çalısma Varmı ? Kralıyetlı Çar Alıyoruz Satıyoruz V
Ilgınıze Tesekkurler;
@erdemaa; @Shorty; @admin;
Malum Yenı Sıte Geldı Yanlıs Hatırlamıyorsam Yanlıssa Kusura Bakmayın Erdemaa ''Yenı Sıte Geldıgınde Guncellemelerle Kralıyet Zırhlarınızı Tıcarete Koyabıleceksınız'' Dıye Bır Sozunu Gorduum Dıye Hatırlıyorum Yanlıssa tekrardan Kusura Bakmayın Boyle Bır Çalısma Varmı ? Kralıyetlı Çar Alıyoruz Satıyoruz V
Ilgınıze Tesekkurler;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba;
Ilgınıze Tesekkurler;
Bi bitmediniz la yıllardır kraliyetler tice konsun konacak diye diye harbiden bitmediniz
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ama bu konunun iyice düşünülmesi gerek genelde kraliyetli çar alıyoruz hırsızlık olayları çok artıyor kimseyede güvenemiyoruz en azından belki haftanın belirli günleri falan konula bilse iyi olabilirKraliyetler ticarete konulmıcak denmişti