noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Neden hep emek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaviLimon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 268

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar iyi eğlenceler dilerim,

Hepimiz PvP server oynarken belirli bi süreç içerisinde uzman olduğumuz karakteri güçlendirip savaşlarda boy göstermek istiyoruz.
Ama benim merak ettiğim neden binlerce oyuncunun emek serverlerde günlerini gecelerini harcadığı?
Bu konudaki fikir ve sebeplerinizi merak ettiğim için bu konuyu açıyorum...
Uzman olduğumuz karakterleri daha kısa süreç içerisinde yapabilseydik daha farklı seçenekler (kostüm,pet,saç stili vb) için savaş verseydik daha eğlenceli olmaz mıydı?
Hem bu tür şeyler için çaba harcarken uzman olduğumuz karakterler en güçlü haliyle savaş veriyor olacak neden hala server kurucuları bu tür serverler açmıyor sizce?

karakterlerin çabuk geliştirilip güçlendirildiği serverlerde oyuncular çok çabuk sıkılıp çıkıyo emek serverlerdeyse karakterleri güçlendirmek biraz daha uzun ve eğlenceli sürüyo bu sayedede oyuncu servere bağlanıyo server sahipleri serverlerinin oynanmasını istediği için emek serverlere yöneliyo

lafın kısacası zevkler ve renkler tartışılmaz

Bir sene oldu yaklaşık olarak beta metin2'ye geleli ancak halen başarılı bi ws'lik ve betalı server göremedik inan bana gerçek bi çabayla bu yapılsaydı çok ilgi görürdü

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri