emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

Golf Gtd Variant Cenevre'yi Bekliyor

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0lumGunu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 163

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

1982 yılından bu yana GTD logosu Volkswagen markası açısından ekonomik motora sahip sportif otomobilleri tanımlamakta kullanılıyordu. Ancak bu çizgiyi kökten değiştiren ilk hamle geldi ve Golf model gamının Variant yani station wagon versiyonunda GTD logosu yer almaya başladı. Gran Turismo Diesel kelimelerinin kısaltması olan GTD logosuna sahip versiyon Nisan ayından itibaren Mart ayındaki Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilenmesinin ardından Avrupa pazarlarında satışa sunulmaya başlanacak.


2.0 litrelil ve 184 HP’lik TDI motor seçeneğiyle fabrika verilerine göre 0-100 km/s hızlanmasını 7.9 saniyede gerçekleştiren Golf GTD Variant’ın motoru 380 Nm’lik tork değeriyle öne çıkıyor.


17 inç jantları, siyah tavan rayları ve çift krom egzoz çıkışıyla dikkat çeken model, kendisine has GTD tamponları ve özel radyatör ızgarasıyla ailenin diğer modellerinden farklılaşıyor. Araçta aynı zamanda kırmızı renkli fren kaliperleriyle birlikte 18 inç jant opsiyonu da sunulacak.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst