Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba sevgili arkadaşlar son zamandır lolde hep pingim 130 ve üstünü seyretmekte sizce bunun nedeni ne olabilir yanımda oynayan abimin ping değeri 80 civarında iken benim ping değerim 130 civarında bu sorunu nasıl çözebilirim artık oyunları oynıyamıcak dereceye geldi
Yaptığım Şeyler ;
tüm herşeyi yaptım regedit'ten bir sürü ayarlamalar yaptım bir yetkinlinin açtığı konuda bir link vardı bunu indirip kurdunuzda düzelir diyordu ama link kırıktı. cmd kısmından ''dir/s'' komutunu kullandım yok olmuyor ve bir çok çözümler denedim ama hayla 150 ve üstü pingim evde interneti kullanan 3 kişi var 1 tanesi sadece facebook internette gezinme gibi şeyler yapıyor diğeri iste abim ile benim abim lol oynarken 80 lerde benim 150 lerde bunu nasil çözebilirm
Arkadaşlar Lütfen Daha Önceki Konulardaki Hazır Cevapları buraya yazmayın
Lütfen Çözüm Bilen birileri Cevap Yazsın Oyun oyniyamıyorum
Yaptığım Şeyler ;
tüm herşeyi yaptım regedit'ten bir sürü ayarlamalar yaptım bir yetkinlinin açtığı konuda bir link vardı bunu indirip kurdunuzda düzelir diyordu ama link kırıktı. cmd kısmından ''dir/s'' komutunu kullandım yok olmuyor ve bir çok çözümler denedim ama hayla 150 ve üstü pingim evde interneti kullanan 3 kişi var 1 tanesi sadece facebook internette gezinme gibi şeyler yapıyor diğeri iste abim ile benim abim lol oynarken 80 lerde benim 150 lerde bunu nasil çözebilirm
Arkadaşlar Lütfen Daha Önceki Konulardaki Hazır Cevapları buraya yazmayın
Lütfen Çözüm Bilen birileri Cevap Yazsın Oyun oyniyamıyorum
Forumda Yardım Edecek Birileri Yok mu ? Hayla ping değerim cok yükseklerde artık inmiyorda hep 200 ve üstü
İnternetin 3 bağlantıyı kaldırmıyor olabilir, abin ve diğer kişi internette olmadığı zamanlar kaç ping oluyor?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)