HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
:l04: Sayın Yöneticiler bir e-posta adresine ait 2 - 3 adet charlarım vardı var hala size inanıyorum silinmedi
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
da hesabımı unuttum seçeneğine tıkladım gerekli bilgileri doğru şekilde girdim bana e-posta adresine kayıtlı hesapların isimleri gelecektir diye buna benzer bişey yazdı e-posta adresime girdiğimde bana sadece bir adet e-postaya kayıtlı hesap adı geldi diğerlerini bulamıyorum yardımcı olur musunuz? :l04::l04: Sayın Yöneticiler bir e-posta adresine ait 2 - 3 adet charlarım vardı var hala size inanıyorum silinmediLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.da hesabımı unuttum seçeneğine tıkladım gerekli bilgileri doğru şekilde girdim bana e-posta adresine kayıtlı hesapların isimleri gelecektir diye buna benzer bişey yazdı e-posta adresime girdiğimde bana sadece bir adet e-postaya kayıtlı hesap adı geldi diğerlerini bulamıyorum yardımcı olur musunuz? :l04:
Diğer konuya cevap verilmiş @Tranquillo; @dragonmetin2;
Son düzenleme:
http://www.turkmmo.com/elym2-bug-ve-hata-bildirimi/3203808-acil-yardim.html
Emrah abi diğer konuna yazmı o linkten hesabını kurtar diğer konudan devam..
Emrah abi diğer konuna yazmı o linkten hesabını kurtar diğer konudan devam..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)