- Konular
- 547
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- -130
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
KONUNUN GÜNCELLENMİŞ HALİ 2020 İÇİN:
forum.turkmmo.com
Minecraft - Forge Yükleme ve Mod Kurulumu
Minecraft'a mod yükleyebilmek için Forge Kurulumunu yapmamız lazımdır. Peki Forge Nedir? Forge, oyununuza mod yüklemenizi sağlar. Forge'yi yükleyebilmek içinse
NOT: Yükleyeceğiniz modun sürümüne ve oyununuzun sürümüne dikkat ederek gerekli yüklemeyi yapın.
Örneğin Minecraft sürümünüzle kuracağınız modun sürümü nasıl aynı olmak zorundaysa Forge'nin sürümü aynı olmak zorundadır.
Ben 1.8 kullandığım için 1.8 Downloads bölümünden en son sürümü indirdim. İndirdiğiniz dosyayı kurarak. Çalıştır'a "%appdata%" yazın ve tamam diyerek devam edin.
Karşınıza gelen "Roaming" klasöründen ".minecraft" klasörüne girerek devam edin. Ve mods klasörüne yüklemek istediğiniz modları yükleyin. Eğer sizde mods klasörü yok ise yeni bir mods klasörü açıp. Modları içine yükleyebilirsiniz.
Forge kaynaklı bir sorun alıyorsanız. Diğer bir konum olan Forge Sorunu Ve Çözümü 'nü ziyaret edebilirsiniz.
Minecraft Forge Nasıl İndirilir | Minecraft Mod Nasıl Yüklenir [Güncellendi]
Merhaba Değerli turkmmo halkı, bugün sizlere Forge nasıl indirilir, Mod nasıl yüklenir hakkında bilgi vereceğim. Forge nasıl yüklenir? Forge Minecraft'a Mod yüklemeniz için gereken bir gereksinimdir. Adım 1 Sitesine gir ve istediğin versiyonu yan bölümden seç. Adım 2 İstediğin sürümü...
Minecraft - Forge Yükleme ve Mod Kurulumu
Minecraft'a mod yükleyebilmek için Forge Kurulumunu yapmamız lazımdır. Peki Forge Nedir? Forge, oyununuza mod yüklemenizi sağlar. Forge'yi yükleyebilmek içinse
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sitesini ziyaret edin. Daha sonra yüklemek istediğiniz Forge sürümünü seçerek "Installer" tuşuna tıklayın.NOT: Yükleyeceğiniz modun sürümüne ve oyununuzun sürümüne dikkat ederek gerekli yüklemeyi yapın.
Örneğin Minecraft sürümünüzle kuracağınız modun sürümü nasıl aynı olmak zorundaysa Forge'nin sürümü aynı olmak zorundadır.
Ben 1.8 kullandığım için 1.8 Downloads bölümünden en son sürümü indirdim. İndirdiğiniz dosyayı kurarak. Çalıştır'a "%appdata%" yazın ve tamam diyerek devam edin.
Karşınıza gelen "Roaming" klasöründen ".minecraft" klasörüne girerek devam edin. Ve mods klasörüne yüklemek istediğiniz modları yükleyin. Eğer sizde mods klasörü yok ise yeni bir mods klasörü açıp. Modları içine yükleyebilirsiniz.
Forge kaynaklı bir sorun alıyorsanız. Diğer bir konum olan Forge Sorunu Ve Çözümü 'nü ziyaret edebilirsiniz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 6,986
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,833
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 6,570
- DevLira
- 0
teşekkürler sabitlendi
- Konular
- 547
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- -130
- DevLira
- 0
teşekkürler sabitlendi
Ben Teşekkür Ederim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)