HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar bu oyundaki banlanmalar çok acımasız oluyor heleki ufacık hakaret içermiş çakal felan filan v.s bunun için 30 gün ban atıyorsunuz unutmayın ki bu oyun bizim verdiğimiz paralarla dönüyor sizde bize bu zevki tattırıyorsunuz eyvallah alt yapısı sağlam bir server zaten ona ne şüphe 2009 dan beri ama bu ban olayını kim yapıyorsa eline vicdanına koysun bunu birtek benim için demiyorum herkes için adam hakaretten ban yeme süresi 30 gün olmamlı çok ağır değilse hırsızlık v.b olursa anlarımda ufacık hakaretlerden 30 veya 60 gün banlamak adaletsizlikten başka birşey değildir...
Hakaret etmek zorunda değilsiniz. Hakaret etmenin hoş bir şey olmadığını öğrenmiş oldunuz. Her kafanızdan geçeni yazmayın sizde.
Merhabalar bu oyundaki banlanmalar çok acımasız oluyor heleki ufacık hakaret içermiş çakal felan filan v.s bunun için 30 gün ban atıyorsunuz unutmayın ki bu oyun bizim verdiğimiz paralarla dönüyor sizde bize bu zevki tattırıyorsunuz eyvallah alt yapısı sağlam bir server zaten ona ne şüphe 2009 dan beri ama bu ban olayını kim yapıyorsa eline vicdanına koysun bunu birtek benim için demiyorum herkes için adam hakaretten ban yeme süresi 30 gün olmamlı çok ağır değilse hırsızlık v.b olursa anlarımda ufacık hakaretlerden 30 veya 60 gün banlamak adaletsizlikten başka birşey değildir...
birincisi. bu oyun sizin verdiğiniz paralar ile dönmüyor bunu aklınızın bir köşesine kazıyın artık. siz para karşılığı item alıyorsun itemine para veriyorsun oyuna değil.
2. biz kuralları yazmışız. item aldın diye size ayrıcalık yapacak bir durumumuz yok. item alan ile almayan aynı kefededir. bu hiç bir zaman unutmayın.
neden insanlara hakaret ediyorsun düşündün mü ? bence bunu bir sorgula ilk önce.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...