InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Metin2 Web Site Panel Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vedat1089
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 811

vedat1089

Level 5
TM Üye
Konular
97
Çözüm
9
Online süresi
15d 10h
Reaksiyon Skoru
37
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 2 Gün
Başarım Puanı
125
MmoLira
513
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Market PAneli Bi Panel Yükledim Şu Hata Geliyor Ama İnternet Sayfasını Geri Getirdiğimde Market Açılıyor Acil Yardım Ederseniz Sevinirim Konuyu Yanlış Yere Açmışsam Özür Dilerim Siz Taşırsınız.

W4gky8.jpg

Büyük ihtimal kullanıcı giriş yapınca bu hatayı alıyorsun...

bunu sebebi panelin localhost ta kodlanmış olması yönlendirme fonksiyonu işlem görmüyo (header(location:sayfa.php);)

Çözüm yolu:
1-hata aldığın sayfaları notepat++ ile aç kodlama kısmından UTF8 bom olmadan kodlamayı seç eğer hala olmaz ise

2-bütün sayfalara ob_start() fonksiyonunu ekle en üste sorun çözümlenmiş olur iiyi formlar

Büyük ihtimal kullanıcı giriş yapınca bu hatayı alıyorsun...

bunu sebebi panelin localhost ta kodlanmış olması yönlendirme fonksiyonu işlem görmüyo (header(location:sayfa.php);)

Çözüm yolu:
1-hata aldığın sayfaları notepat++ ile aç kodlama kısmından UTF8 bom olmadan kodlamayı seç eğer hala olmaz ise

2-bütün sayfalara ob_start() fonksiyonunu ekle en üste sorun çözümlenmiş olur iiyi formlar

Kardeşim İlk Dediğini Yaptım Olmadı

2. Çözümünü De yapacaktım Birşey Analamadım

aynı şekilde eklediğin paneldeki hata aldığın sayfaların en başına bunu ekle ob_start()

Sen en iyisi bütün bu paneldeki bütün sayfalara ob_start() ekle sorun kökten hallet eklemeden önce üst.php gibi bir sayfa varmı bak var ise sadece onun başına ob_sart() eklersen sorun çözülür

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri