- Konular
- 29
- Online süresi
- 10h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 149
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben bu gamelerle ilgili bikaç soru sormak istiyorum;
1- Bu game sürümleri neye göre belirleniyor? Yani birileri editleyip buda 35k olsun mu diyorlar? Eğer böyleyse client neden her sürüme uymuyor?
2- 34k 40k ve 55k gameler arasında ne gibi farklar var? Ben gamemi 40kya yükseltmezsem bişey kaybedermiyim? Yükseltirsem ne kazanırım?
3- 55k game ile ilgili bikaç soru sormak istiyorum. Ben bu gameye uygun diffler bulamıyorum, başka gamenin diffleri bu gamede çalışırmı? Bu game normalde 40k vs. bir gamemin sadece adı değiştirilmiş editlenmiş halimi?
4- Gameleri açıp source haline getirebilmenin bir yolu varmı?
1- Bu game sürümleri neye göre belirleniyor? Yani birileri editleyip buda 35k olsun mu diyorlar? Eğer böyleyse client neden her sürüme uymuyor?
2- 34k 40k ve 55k gameler arasında ne gibi farklar var? Ben gamemi 40kya yükseltmezsem bişey kaybedermiyim? Yükseltirsem ne kazanırım?
3- 55k game ile ilgili bikaç soru sormak istiyorum. Ben bu gameye uygun diffler bulamıyorum, başka gamenin diffleri bu gamede çalışırmı? Bu game normalde 40k vs. bir gamemin sadece adı değiştirilmiş editlenmiş halimi?
4- Gameleri açıp source haline getirebilmenin bir yolu varmı?