HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
KOLAY GELSİN BEN KEİTH SUNUCUSUNDAN xRomancEx 3 GÜNLÜĞÜNE OYUNDAN UZAKLAŞTIRILDIM FAKAT BAN SÜREM DOLDU ÇARIM HALA AKTİF DURUMDA DEĞİL AÇILMADI YANİ LÜTFEN ARTIK İLGİLENİN OYUNA GERİ DÖNMEK İSTYORUM CEVAPLARINIZI VE İLGİLENMENİZİ BEKLLİYORUM dragonmetin2; Shorty; tunahan7171123; erdemaa;
YAPTIM AMA SONUÇ AYNI hatta şimdi yaptım yine aynı tickette attım ama cevp yok lütfen bakarmısınız
Tranquillo
Tranquillo
SİTEDENDE GİRİŞ YAPTIM OYUNDANDA VE SONUÇ HALA AYNI FACEBOOK RESMİ SAYFANIZDA SORUN DÜZELTİLDİ YAZMIŞSINIZ FAKAT NEDEN ŞUAN ÇARIM AÇILMADI ONU DÜŞÜNÜYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUNDA OYUNUMUZA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDELİM RİCA EDİYORUM İLGİLENİN dragonmetin2; Shorty; tunahan7171123; erdemaa; Tranquillo
SİTEDENDE GİRİŞ YAPTIM OYUNDANDA VE SONUÇ HALA AYNI FACEBOOK RESMİ SAYFANIZDA SORUN DÜZELTİLDİ YAZMIŞSINIZ FAKAT NEDEN ŞUAN ÇARIM AÇILMADI ONU DÜŞÜNÜYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUNDA OYUNUMUZA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDELİM RİCA EDİYORUM İLGİLENİN dragonmetin2; Shorty; tunahan7171123; erdemaa; Tranquillo
Destek sistemine ticket atın.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)