SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Bu Korumayı Nasıl Geçebilirim?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Luran Bertnad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 844

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese selamlar ben bir PvP'nin sağlam korumasını sizlerle paylaşmak istedim ne yaparsam geçebilirim yardımlarınızı bekliyorum,teşekkürler.

-- Pyhton Loader açsam , DLL veya herhangibir dosya seçemiyorum
--İçine attığım basit .py .epx dosyaları uyarı vermeden bile açılmıyor Yani : ''Hile.py dosyası siliniyor!'' tarzında mesaj yok.Direk oyuna giriyorum açmıyor hileyi)
-- Lalaker gibi uzman kişilerin hileleri çalışmıyor Beta HLoader olsun bypassı falan..
--Bütün gözden geçirdiğim bypass'lar aktif olmuyor Server'da 3 tane Hile olduğu ortaya çıktı youtube'da bulunuyor(PVP ismini veremem)

-- Belirli İnjectorler olan Gagdet İnjectör , OS injectör , Faith injector aktif olmuyor..
-- Hepinizin bildiği ''start metin2client.bin'' dosya komutuyla çalıştırdığımız basit bypasslara yada üst düzey bypasslara verilen hata resimde gördüğümüz gibi rastlıyor..
kopyasıff.jpg

-- İnject ettiğim belirli bir program var oda Process Hacker buda dediğim gibi Pyhton Loaderi açıyor fakat Python loaderi seçemiyorum.
-- Oyun Torrent olarak '' Oyununismi.exe '' şeklinde açılıyor sonra oyunu açınca uzantısı değişip ''metinclient.bin'' olarak değişiyor..
-- Process Hacker adlı programdan Threadslara bakınca hemen kapatıyor ondan dolayı farklı bı yerden Threadslara bakma gereği duydum.

Oyunun Threads'ları bunlar..;

1245incie2734609.jpg



Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Oyununismi.exe -> patcher olduğundan, oyunu metin2client.bin dosyasından açtığı için olabilir mi? O aldığınız LOG hatasınıda anlamadım, farklı exe ismiyle açmaya çalışıyorsunuzdur. Ayrıca kolaylık olsun diye @Pasha37; 'nin programını kullanmanızı tavsiye ederim: http://www.turkmmo.com/metin2-hileleri/3192486-anti-auto-patcher.html

Ayrıca bu kategoride bildiğim kadarıyla hile paylaşımı, hile desteği sağlanmıyor. Hile kullanmanızın etik olmamasının yanı sıra, hile dosyalarında injektörlerde oldukça fazla virüs mevcut. Eğer virüs olmadığından %100 emin değilseniz, kullanmanızı önermem.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Attığınız resimde EHsvc.dll göze çarpıyor. Bu dosya metin2 tr'nin hackshield sisteminin bir dosyasıdır. Eğer gerçekten hackshield kullanılıyorsa serverda normal dll inject yöntemleri işe yaramaz. Oyunun ismini ö.m olarak yollayabilirseniz inceleyebilirim.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst