emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Ailesi Alım Vardır Ömürlük Lonca

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bugito11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 165
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
BAKIM VE ETKİNLİK DUYURUSU;
Değerli Arven2 oyuncuları bayramda yaşanan teknik sorunlar araya bayramın girmesi ve okulların açılması büyük ölçüde oyuncu kaybetmemize neden oldu. Arven2 ismine vermiş olduğum önemin farkında olmanızı diliyorum... Nasıl olsa server kapanır endişesiyle oyundan uzaklaşan arkadaşların hedeflerimizin farkında olmasını temenni ediyorum. Server sıfırlama, isim değiştirme gibi basit ve pratik çözümleri asla düşünmedik ve düşünmüyoruz. Sizlerin vermiş olduğu bir günlük emeğin dahi sorumluluk ve bilincindeyiz. Bütün hatalarımızı tespit ettik ve düzenledik. Yapılan çalışmalar ile ilgili detaylı bilgi aşağıda listelenmiştir bununla birlikte; Reklamlarımız aktiftir. Sizler içinde güzel bir geri dönüş süprizi hazırlandı; 02.10.2015 Cuma Akşamı saat 19:00'dan itibaren oyuna geri dönüş sağlayan aktif loncalara;
Her bir üyenin oyunda olması şartı ile asgari 20 kişilik loncalar için geçerlidir 2500 Ejderha parası lonca başkanı hesabına geri dönüş yardımı yapılacak, İletişim = Canlı Destek
Her bir üyenin oyunda olması şartı ile asgari 10 kişilik loncalar için geçerlidir 1250 Ejderha parası lonca başkanı hesabına geri dönüş yardımı yapılacak, İletişim = Canlı Destek
Her bir üyenin oyunda olması şartı ile asgari 5 kişilik loncalar için geçerlidir 750 Ejderha parası lonca başkanı hesabına geri dönüş yardımı yapılacak, İletişim = Canlı Destek
Ayrıca bireysel olarak oyunda aktif oynayan 75 seviye ve üstü oyuncu hesapları gözlemlenerek yarın akşam 100 Ejderha parası geri dönüş yardımı yapılacaktır. Bu oyuncular Ejderha paralarını alabilmek için Canlı Destek'den iletişime geçecekler.
Yaptığımız çalışmaları bilgilerinize sunuyorum;
***Pm clear sorunu fix
***Ticaret Penceresi fix
***Firewall (saldırı koruması) %100 oranında düzenlendi
***Envanterin eksi süre sayma sorunu düzenlendi.
***Oyuna girişinizi yavaşlatan giriş videosu kaldırıldı.
***Ch düşme sorunu fix.
***Örümcek zindanında ???? hatası Fix
Hepinize anlayışınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Hakan BALCI

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri