yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Hangi Üyeyle Ne Yapmak İsterdin??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IrcRestBy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 216
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Herkez Bir Veya Birden Fazla Üyeyle Ne Yapmak İstediğini Yazacak
Oyun Hayırlı Uğurlu Olsun
Ben Başlatayım: @Adilene; @lanetadam; @dazu; Fenerbahçe-Galatasaray Maçını İzlemek İsterim
Böyle Herkez Devam Ettirecek Tekrardan Hayırlı Olsun :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; Reelde tanışmak isterdim.
İstersen atabiliriz^^
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; Tanışmak isterdim.
Csgo varsa atalım
tanışalım ?
Beyler Gerçek Anlamda Atmak İsterdim Csyi Eskiden Nasıl Ypardık Öyle İntarnet KAFEYE dOLUŞUP bERABER cS aTıp Bağırmak Tartışarak Küfürleşerek Ama SOnunda İyi Eğlendik Diyip İntarnet Kafeden Çıkmak İsterdim
Adilene Bende Tanışmak İsterdim Hemde Tüm Forumla Eğer Allah Nasip Ederse Tanışırız Gerçek Hayattada

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri