HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Aklımda çok iyi proje var fakat visual basic veya studio'dan gerçekleştirirsem ve bu projeyi ticari amaçlı kullanırsam microsofta bu projeden pay alıcakmı ve visual basic veya studio 90 gün denemesiz nereden indirebilirim bir sXe injected hangi program ile yapıldı?
Cevaplayan herkese teşekkürler
Aklımda çok iyi proje var fakat visual basic veya studio'dan gerçekleştirirsem ve bu projeyi ticari amaçlı kullanırsam microsofta bu projeden pay alıcakmı ve visual basic veya studio 90 gün denemesiz nereden indirebilirim bir sXe injected hangi program ile yapıldı?
Cevaplayan herkese teşekkürler
Visual basic kendi sitesinden indir. Ben kullanıyordum 90 günden fazla oldu.
90 gün geçtikten sonra 1 tane hotmail aktif kod istiyor onu onaylarsan istediğin kadar kullanabilirsin.
90 gün geçtikten sonra 1 tane hotmail aktif kod istiyor onu onaylarsan istediğin kadar kullanabilirsin.
Son düzenleme:
Ah teşekkürler hangisini indirmeliyim 2010-11-12-13-14 ? ve diğer sorular hakkında fikrin varmıVisual basic kendi sitesinden indir. Ben kullanıyordum 90 günden fazla oldu.![]()
Link atabilirmisin burda c++ c# visual basic 2010 expres vs varda
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)