noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Hile Engel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vedat1089
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 248

vedat1089

Level 5
TM Üye
Konular
97
Çözüm
9
Online süresi
15d 10h
Reaksiyon Skoru
37
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 4 Gün
Başarım Puanı
125
MmoLira
513
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0
R10'da konuyu açan kişi zaten forumda da mevcut. Kendisine danışabilirsin @Pasha37;

Kendisi orada adım adım anlatmış önce dll'leri derleyeceksiniz, sonrada studpe programı ile giriş exenize load edeceksiniz.
Sanıyorum bu konu hakkında pek bir bilginiz yok, ücretli yaptırmanızı tavsiye ederim. Ticaret bölümünde oldukça kaliteli hile engel sistemleri mevcut.

Moderatör tarafında düzenlendi:
R10'da konuyu açan kişi zaten forumda da mevcut. Kendisine danışabilirsin @Pasha37;

Kendisi orada adım adım anlatmış önce dll'leri derleyeceksiniz, sonrada studpe programı ile giriş exenize load edeceksiniz.
Sanıyorum bu konu hakkında pek bir bilginiz yok, ücretli yaptırmanızı tavsiye ederim. Ticaret bölümünde oldukça kaliteli hile engel sistemleri mevcut.

Evet ama bir türlü ulaşamadım verdiğilinkte ismini bilmediğim 1 dll eksik

Evet ama bir türlü ulaşamadım verdiğilinkte ismini bilmediğim 1 dll eksik

Bahsi geçen sistemi denemedim fakat, ismini bilmeden dll'nin eksik olduğunu nasıl anladınız? Muhtelemen düzenleyip derlemeniz gereken dll olabilir diye düşünüyorum. Eğer hala olmuyorsa, başka hile engel sistemlerine yönelmenizi öneririm. Forumda hazır olarak direkt paylaşılan dll'ler mevcut.

Video yu izlersen .dll hazır pasha zaten önceden turkmmoda bi konu açmıştı yorumlara bakarsan yorum yapanların çoğu dll eksik demiş

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri