HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sayın yetkililer bu serverla ne zaman ilgilenmeye başlıyacaksınız bilmiyorum ama kendinize gelseniz iyi olur. Millet itemini satamıyor, alacağı itemi alamıyor, çarını kasamıyor, git gide oyuncu azalıyor, rekabet 0 hiç birşey yok bu size oyuncu kaybettirir ve öylede oluyor lütfen daha ilgili ve yardımcı olmaya çalışın olmuyorsa söyleyinde bari vaktimizi boşa geçirmeyelim sizde kul hakkına girmeyin.
@Shorty
@Shorty
Son düzenleme:
Öncelikle sizi zorla oynatmıyoruz serverin sorunları var biliyoruz çalışmalara devam ediliyor sizde bunu bilin.
oynayabildiğimizi mi sanıyorsun ?
çalışma hani nerde ? var mı açıklayıcı bir bilgi bir açıklama yapılsın varsa. Ne olucak, ne zaman biticek , ne gibi bir çalışma var anlatılsın istiyorum yukarıdaki yazdıklarımda gerçeklerdir ve düzeltilmesi gereken gerçekler sonu nereye gidiyor bu oyunun onu merak ediyorum.
çalışma hani nerde ? var mı açıklayıcı bir bilgi bir açıklama yapılsın varsa. Ne olucak, ne zaman biticek , ne gibi bir çalışma var anlatılsın istiyorum yukarıdaki yazdıklarımda gerçeklerdir ve düzeltilmesi gereken gerçekler sonu nereye gidiyor bu oyunun onu merak ediyorum.
Son düzenleme:
Biz görevli arkadaşlar olarak sizlere elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz gerek forumdan olsun gerek destekten oyunda sorunlar var biliyoruz en kısa zamanda bakımlarda düzeltilecek zaten Shorty ve admin onlarla uğraşıyor zaten sabırlı olun biraz..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...