kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Öğrenmek İstiyorum Anlatın Arkadaşım !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ephixa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhabalar ve iyi forumlar.
Arkadaşlar. Bir Önceki Metin2 Server Kurma Girişiminde Başarısız olmuştum. Bana Emir gelir gelmez
daha putty navicat nedir bilmeden server kurmanın başına oturdum uğraşmaya başladım. (bkz frost-m2)
Bayağı uğraştım Ama Bazı Sebeplerden dolayı (src dosyaları ile oynamaya başladım) Eşşek yükü ile emeklerimiz boşa gitti. Bu Sefer Her şeyin En ince detayına kadar öğrenmek istiyorum.
Biri Bana Açıklasın

34k,50k,67k diye bir muhabbet var Bu Nedir, Hangi freebsd sürümleri ile çalışır.
Alt yapı nedir. vesaire bilgilendirin beni lütfen

Araştırıp, yazıları okuyup öğrenmeniz gerekli. Kimse gelipte bu konunun altına uzunca detaylı bir açıklama yazmaz. Temel olarak, 28k, 34k, 40k game/db sürümleri mevcut, client sürümleri mevcut. 40k sürümün kaynak kodları sızdırılınca, bu konuyla ilgilenen kişiler geliştirerek kendileri numaralandırmaya başladı. 55k vanilla core gibi. Vanilla core'da geliştirilip 67k olarak çıkarıldı. FreeBSD 9 ve MySQL 5.5 ile sorunsuz kullanabilirsin. FreeBSD 7 ile uyumlu olmayabiliyor çoğu files. Zaten serverfiles geliştiricileride konuya gerekli FreeBSD, MySQL sürümlerini yazıyor.

Bunun dışında birşeyi yapmaya çalışırda yapamazsan aç konu, herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır. Ama ordan, burdan önce temel şeyleri kendin öğrenmeye çalışmalısın. Kolay gelsin. :)

Araştırıp, yazıları okuyup öğrenmeniz gerekli. Kimse gelipte bu konunun altına uzunca detaylı bir açıklama yazmaz. Temel olarak, 28k, 34k, 40k game/db sürümleri mevcut, client sürümleri mevcut. 40k sürümün kaynak kodları sızdırılınca, bu konuyla ilgilenen kişiler geliştirerek kendileri numaralandırmaya başladı. 55k vanilla core gibi. Vanilla core'da geliştirilip 67k olarak çıkarıldı. FreeBSD 9 ve MySQL 5.5 ile sorunsuz kullanabilirsin. FreeBSD 7 ile uyumlu olmayabiliyor çoğu files. Zaten serverfiles geliştiricileride konuya gerekli FreeBSD, MySQL sürümlerini yazıyor.

Bunun dışında birşeyi yapmaya çalışırda yapamazsan aç konu, herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır. Ama ordan, burdan önce temel şeyleri kendin öğrenmeye çalışmalısın. Kolay gelsin. :)

Teşekkür ederim, Temel öğeleri oradn buradan dün gece 12 den beri arıyorum freebsd 10.1 VMware üzerinden kurdum hazır bekliyor filesler hakkında tam bilgi olmadan başlamak istemiyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri