HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar merak ettiğim bir olay var yönetimden ricam konuyu hemen kilitlememeniz
M2-TR denim ve birçok kişinin oyunu bırakmasına sebep olan demeyelimde bırakmamızda etkisi olan olaydan bitanesi %25 oranlı efsunların millet ölümsüz olmasın diye %15 e düşürülmesiydi.
Ben eski charımı kuzenime verdim bugün girdim charı sağ olsun güzel dizmiş ve oyunda ölümsüz dereceye gelmiş hiç bir karakter tarafından hiç bir şekilde öldürülemiyor (sura büyü çözmesi bu olayı biraz değiştiriyor
)
Sorumda şu ölümsüz olmamak için efsun oranlarını düşürdünüz oyunda hala ölümsüzler var bu nası bir çelişkidir
M2-TR denim ve birçok kişinin oyunu bırakmasına sebep olan demeyelimde bırakmamızda etkisi olan olaydan bitanesi %25 oranlı efsunların millet ölümsüz olmasın diye %15 e düşürülmesiydi.
Ben eski charımı kuzenime verdim bugün girdim charı sağ olsun güzel dizmiş ve oyunda ölümsüz dereceye gelmiş hiç bir karakter tarafından hiç bir şekilde öldürülemiyor (sura büyü çözmesi bu olayı biraz değiştiriyor
)Sorumda şu ölümsüz olmamak için efsun oranlarını düşürdünüz oyunda hala ölümsüzler var bu nası bir çelişkidir
120 Savunmadan sonra 0 yeme olayı olayı olsa fena olmaz aslında 100 den sonra 2-3k yese 120 den sonra 0 yese mesela
120 Savunmadan sonra 0 yeme olayı olayı olsa fena olmaz aslında 100 den sonra 2-3k yese 120 den sonra 0 yese mesela
Mesela

Çözme vuruşları ely2deki gibi olsaaaMesela![]()

Çözme vuruşları ely2deki gibi olsaaa![]()
Olsa ohooo
seni düşünemiyorum cano