mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Dizili Karekterim Silinmiş Yardım!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByYeLLow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 521

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben oyuna sunucuların ismi değiştiğinden belli girmiyorum. Yani yaklaşık 5 6 ay olmuş olabilir. 2 gün önce oyunu indirip girdim ve charıma giriş yapamadım siteye baktım birleştirme yapılacakmış birleştirmeyi gayet düzgün bir şekilde yaptım buraya kadar hiç bir sıkıntı yok. Daha sonra oyunu açıp hesaba giriş yaptım 3 Karekterim vardı yalnız dizili olan Şaman karekterim silinmiş şekilde gördüm ve şok oldum. Kendim silmedim sizi de suçlamak istemiyorum büyük ihtimal birleştirmeden dolayı gerçekleşen bir sorundur. Karekterin ismi ReSuRRecTioN du bazı kişiler tanıyabilir. Ben bu pvp yi 4 5 yıldır oynuyorum ve böyle bir sorunla asla karşılaşmadım gereğinin yapılmasını istiyorum emeklerim boşa gitmesin ticket de 2 kez attım ama cevap yok.. Şimdiden herkese teşekkürler.

Ticket attım ama sorunu çözecek cevap gelmedi. Birleştirme yapılmıştı zaten çarı incelerseniz sevinirim..
@Shorty;@erdemaa;

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben oyuna sunucuların ismi değiştiğinden belli girmiyorum. Yani yaklaşık 5 6 ay olmuş olabilir. 2 gün önce oyunu indirip girdim ve charıma giriş yapamadım siteye baktım birleştirme yapılacakmış birleştirmeyi gayet düzgün bir şekilde yaptım buraya kadar hiç bir sıkıntı yok. Daha sonra oyunu açıp hesaba giriş yaptım 3 Karekterim vardı yalnız dizili olan Şaman karekterim silinmiş şekilde gördüm ve şok oldum. Kendim silmedim sizi de suçlamak istemiyorum büyük ihtimal birleştirmeden dolayı gerçekleşen bir sorundur. Karekterin ismi ReSuRRecTioN du bazı kişiler tanıyabilir. Ben bu pvp yi 4 5 yıldır oynuyorum ve böyle bir sorunla asla karşılaşmadım gereğinin yapılmasını istiyorum emeklerim boşa gitmesin ticket de 2 kez attım ama cevap yok.. Şimdiden herkese teşekkürler..

Konuyla ilgili destege ticket atiniz gereken yapilir @erdemaa; @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benimde başıma böyle bi olay geldik ticket attım ama 1 hafta oldu bi allahın kulu dönüş yapmadı , nasıl bi yoğunluktur bu ? Ülkenin cumhurbaşkanı bile böyle yoğun değil , dizili karakter siliniyor birleşme illeti yüzünden bi dönüş yapan yok destekten ...

Kardeş yalan onlar boşver,geri geleceği yok karakterlerin hiç bekleme.

1 hafta oldu sorunu çözen halen birisi yok gerçekten ben böyle umursamaz yönetim görmedim aynısı sizin başınıza gelse ne yaparsınız yeter artık bir çözüm bulun @Shorty; @erdemaa;

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri