PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
Hikaye Ekle

Emek Serveri Loncası Arıyorum Serverim'e :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hyperaktifx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 424

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar serveri açtık reklamlarımız devam ediyor ama oyuncularda birlik durumu yok bende bu nedenle serverime lonca davet etmek istiyorum. oynayacak lonca ve lonca oyuncuları vardır elbet.

Loncanı al gel birinciliğini göster 'de ustalığınızı herkese gösteriniz.

1-99 bk düşürmeli emek server. İlerleyen zamanlarda server 105e yükseltilecektir.

Loncası ile gelenecek arkadaşlara belirli bir seviyede yardımda bulunacağım.Gelmek isteyen arkadaşlar yorum ile yada pm atarak ulaşırsa sevinirim.

Serverimizde şuan gün içerinde 10 - 30 online arası değişmekter.

Detaylı Tanıtım konumuz: http://www.turkmmo.com/metin2-priva...33bk-ve-tas-dusurmeli9733otopack-ve-hile.html

Son düzenleme:
tluğumuzdur.Loncamız yeni açılmıştır.Desteğinizi eksik etmeyiniz.Sizide loncamıza bekliyoruz.

1 - AİLESİNİ HİÇ BİR ZAMAN BIRAKMAYACAK ! !
2 - AİLESİNE HİÇBİRZAMAN SAYGISIZLIK YAPMİCAK ! tluğumuzdur.Loncamız yeni açılmıştır.Desteğinizi eksik etmeyiniz.Sizide loncamıza bekliyoruz.

1 - AİLESİNİ HİÇ BİR ZAMAN BIRAKMAYACAK ! ! tluğumuzdur.Loncamız yeni açılmıştır.Desteğinizi eksik etmeyiniz.Sizide loncamıza bekliyoruz.

2 - AİLESİNE HİÇBİRZAMAN SAYGISIZLIK YAPMİCAK ! tluğumuzdur.Loncamız yeni açılmıştır.Desteğinizi eksik etmeyiniz.Sizide loncamıza bekliyoruz.

2 - AİLESİNE HİÇBİRZAMAN SAYGISIZLIK YAPMİCAK !
2 - AİLESİNE HİÇBİRZAMAN SAYGISIZLIK YAPMİCAK !

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri