HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şimdi İlk Olarak Anlatıyım :
Ben hesap şifremi unutmuştum ve siteden şifre unuttum yaptım ve mail başarıyla gönderildi dedi ve ben e postama girip baktığımda e posta pasifti ve mail gelmemişti sonradan aktif hale getirdikten 1 gün sonra yine tekrar dan denedim ve bu sefer 12 saat içinde 1 kez kullanılabilir yazısı çıktı ve halada devam ediyor.
Buna Sebep Olan Şeyde Buldum:
Şifre unuttum yapınca sistem pasif olan e postaya mail gönderildi dedi ama o mail gelmemişti ve ben o maildeki url ye tıklayamadım , e postayı aktif ettikten sonra 2. kez şifre unuttum yaptım ve sistem 12 saat içinde 1 kez kullanılır yazısını çıkarmaya başladı ve hala devam ediyor.
Ben Buna Bir Fikir Buldum :
Bnm o hesaptaki e-posta adresi @Shorty; Tarafından başka bir e postayla değiştirilirse belki bu sorun ortadan kalkabilir.
@Shorty; Kabul Edersen Yeni Epostayı Sana Yollayacağım.
Ben Hesaba Giriş Yapamıyorum , Ama Shorty Admin Panelinden Bunu Yaparsa Hesabıma Geri Dönebilirim
Ve Neden Bu Kadar Uğraşıyorum;
İçinde Kro Bulunan Hesabım Var
Son düzenleme:
Siteden kontrol panelinden yeni e - posta yazabilirsiniz iki taraflı onay gerekiyo ve 7 gün içinde tamamlanıyor
Siteden kontrol panelinden yeni e - posta yazabilirsiniz iki taraflı onay gerekiyo ve 7 gün içinde tamamlanıyor
Ama hesabıma giriş yapamıyorum şifreyi unuttum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)