HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet saygı Deger Turkmmo halkı sizlere bugun yardım etmek istedim şimdi server acanların cogunun bilgisi yok bu yuzden actıkları server 15 gumluk veya 20 gunluk veya 1 aylık oluyor cunku bilgileri yok bu yuzden biz cesurmetin2 ekibi olarak siz degerli arkadaşlara yarım etmek bizim icin buyuk bir zefktir sorunlarınız hatalarınız bizim icin zefktir saygıdır hürmettir dostluktur denen bize yardım edıyoruz diye kendınıze sorucaksınız bizim icimizde kötuluk yoktur bizde zamanında cok sorunlar yaşadık kımsey yardım etmedı bu yuzden kendımızı gelıştırdık ve sizlere yaralı olmak icin bu paylaşımı yapıyorum saygılarımla [url]www.cesurmetin2.com[/URL] ekibi bizimke iletişime gecin yardım icin sorunlar icin
Skype : cesurmetin2destek ekleyerek sorunlarınızı bıldırın bızde elımızden gelenı yapalım
BİZİM SERVERLARI DENEDİNİZMİ...? DENEMEDİYSENİZ BİR BAKIN BEGENDINIZI OYNAYIN.
Metin2 serverler GİRİŞ İCİN TIKLA
metin2 pvpler GİRİŞ İCİN TIKLA
metin2 editli serverler GİRİŞ İCİN TIKLA
metin2 emek server GİRİŞ İCİN TIKLA
metin2 wslik server GİRİŞ İCİN TIKLA
metin2 saltanat tipi pvpler serverler GİRİŞ İCİN TIKLA
en iyi pvpler GİRİŞ İCİN TIKLA
en iyi serverler GİRİŞ İCİN TIKLA
Skype : cesurmetin2destek ekleyerek sorunlarınızı bıldırın bızde elımızden gelenı yapalım
BİZİM SERVERLARI DENEDİNİZMİ...? DENEMEDİYSENİZ BİR BAKIN BEGENDINIZI OYNAYIN.
Metin2 serverler GİRİŞ İCİN TIKLA
metin2 pvpler GİRİŞ İCİN TIKLA
metin2 editli serverler GİRİŞ İCİN TIKLA
metin2 emek server GİRİŞ İCİN TIKLA
metin2 wslik server GİRİŞ İCİN TIKLA
metin2 saltanat tipi pvpler serverler GİRİŞ İCİN TIKLA
en iyi pvpler GİRİŞ İCİN TIKLA
en iyi serverler GİRİŞ İCİN TIKLA
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...