Merhaba Kardeşim Makina Hakkında Bazı Sorular Soracağımsnnki açık endüstri hacı bnmkinin ne sourcesi nede bşka bişeyi var haliyle bi çok şeyde zorlanıyom![]()
Makina nekadar makinayı eve alabiliyor muyuz ve nereden alcaz ? elektrık giderse vs vs biraz bilgi verirmisin
teşekkürler.
Emin ol benim kadar zorlanmazsın bendeki source millettekiler gibi değil kraizy falanbendeki source sayılı kişilerde vardır herkez bulamaz
![]()
salla hacı 34k iyidir güzeldir candır

Merhaba Kardeşim Makina Hakkında Bazı Sorular Soracağım
Makina nekadar makinayı eve alabiliyor muyuz ve nereden alcaz ? elektrık giderse vs vs biraz bilgi verirmisin
teşekkürler.
Alabilirsin tabi 1000 tl den cebine göre yarım trilyona varan fiyatlarda sunucular var elektrik durumu içinse özel bi jeneratör alabilirsin
makina benim oluyor demi elektrik gidince jeneratör hemen devreye giriyormu ?Alabilirsin tabi 1000 tl den cebine göre yarım trilyona varan fiyatlarda sunucular var elektrik durumu içinse özel bi jeneratör alabilirsin
teşekkürler
makina benim oluyor demi elektrik gidince jeneratör hemen devreye giriyormu ?
teşekkürler
evt aynen dediğin gibi cebine göre işte dediğim gibi sağlam bi fiyata kendi veir merkezini bile oluşturabilirsin buraytada bi göz at
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)