HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Askerlik zamanımız geldi
Oyunda gördüğüm arkadaşlarım dostlarım kardeşlerimle vedalaştım göremediklerimlede forum vasıtasıyla vedalaşmak istedim. Benim kimde hakkım varsa helal olsun. Bende hakkı olanda helal etsin artık 
Cümleten Allaha emanet olun iyi oyunlar herkeze..
Ankara / Etimesgut [ Çılgın Tankçı
] Varsa Etimesgutlu yardımcı olabilecek özelden mesaj atabilirsiniz.
Sevgi ve saygılarımla.. MacCarthy..
Oyunda gördüğüm arkadaşlarım dostlarım kardeşlerimle vedalaştım göremediklerimlede forum vasıtasıyla vedalaşmak istedim. Benim kimde hakkım varsa helal olsun. Bende hakkı olanda helal etsin artık 

Ankara / Etimesgut [ Çılgın Tankçı
] Varsa Etimesgutlu yardımcı olabilecek özelden mesaj atabilirsiniz. Sevgi ve saygılarımla.. MacCarthy..

Askerlik zamanımız geldiOyunda gördüğüm arkadaşlarım dostlarım kardeşlerimle vedalaştım göremediklerimlede forum vasıtasıyla vedalaşmak istedim. Benim kimde hakkım varsa helal olsun. Bende hakkı olanda helal etsin artık
Ankara / Etimesgut [ Çılgın Tankçı] Varsa Etimesgutlu yardımcı olabilecek özelden mesaj atabilirsiniz.
Sevgi ve saygılarımla.. MacCarthy..![]()
Kazasız belasız selametle hayırlı teskereler :l04:
Askerlik zamanımız geldiOyunda gördüğüm arkadaşlarım dostlarım kardeşlerimle vedalaştım göremediklerimlede forum vasıtasıyla vedalaşmak istedim. Benim kimde hakkım varsa helal olsun. Bende hakkı olanda helal etsin artık
Ankara / Etimesgut [ Çılgın Tankçı] Varsa Etimesgutlu yardımcı olabilecek özelden mesaj atabilirsiniz.
Sevgi ve saygılarımla.. MacCarthy..![]()
Allah kolaylık versın bn Ankara Mamak dayım bırsey olursa belkım yardımım dokunur

Kazasız belasız selametle hayırlı teskereler :l04:
amin inşallah