HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Bu Beceri Usta Kagıdı Nerden Alındı ? Mıllette Var Fakat Markette Satılmıyor.

Arkadaşlar Bu Beceri Usta Kagıdı Nerden Alındı ? Mıllette Var Fakat Markette Satılmıyor.![]()
Yılbaşında ağaca asılan çoraplardan çıkıyordu Hunk serverinde markete eklenecektir ilerleyen zamanlarda
Yılbaşında ağaca asılan çoraplardan çıkıyordu Hunk serverinde markete eklenecektir ilerleyen zamanlarda
dostum keith oynuyorum carım kahraman yaptım fakat p yapmam lazım o yuzden lazım. alim dedim adamlar 100-150t dıyorlar nolduk be
bunu nasıl tehmın edebılırım bılgın varmı halen devam edıyormu böle bişedostum keith oynuyorum carım kahraman yaptım fakat p yapmam lazım o yuzden lazım. alim dedim adamlar 100-150t dıyorlar nolduk bebunu nasıl tehmın edebılırım bılgın varmı halen devam edıyormu böle bişe
şuanda devam etmiyor ama keith de nesne markette olması lazım?
dostum keith oynuyorum carım kahraman yaptım fakat p yapmam lazım o yuzden lazım. alim dedim adamlar 100-150t dıyorlar nolduk bebunu nasıl tehmın edebılırım bılgın varmı halen devam edıyormu böle bişe
Nesne markette Beceri Ustası Kağıdı olarak bulunmuyor fakat Sınıf Değişikliği itemini alıp kullandığında sana bir Beceri Değiştirme Kağıdı veriyor diye duydum, ne kadar doğrudur bilemem..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)