Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Profosyonel Gm Arayanlar İçeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan davut88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 135
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EVET ARKADAŞLAR BAŞLIKTA BELİRTTİĞİM GİBİ PROFOSYONELİMDİR ÖZELLİKLERİM ŞUNLAR;

1-Kapak-profil-logo tasarımı yapıyorum
2-Turkmoda Tm üyelikli üyeliğim var
3-7/24 REKLAM YAPIYORUM
4-YAŞ 16
5-Sorumluluk Sahibim
6-İşimde Profosyoelim
7-Yönetime Saygılı
8-Uzun online süresi
9-Yenilikçi oyun yapısı
10-Görevinin hakkını fazlasıyla veren
11-program bilgisi üst seviyde
12-Dürüst

Not: Serverin Kalıcı olması önemlidir !
1-)Serverin Kesinlikle Sahibi +17 yaşında olması gerekli
2-)Server Sitesi Domain'li olması gerekiyor (.com.net.org)
3-)Server Online Sayısı iyi olması gerekiyor
4-)Benim Yaptıgım İşlerden Çok Yaptıgım Muhabbetler Ön Planda'dır Server Sahipleri Ruh Gibi Değilde Şen Şakrak Hayat Dolu Neşeli İnsanlar Olmasını Rica ile Temennİ ediyorum

Evet arkadaşlar konuda belirttiğim gibi profosyonelim profosyonelce kapak profil logo tasarımı yapmaktayım her zaman belirttiğim gibi profosyonel ciddi bir ekiple çalışmak isterim elimden geelen herşeyin fazlasını yaparım
bir işe başlarken o işin temelinin sağlam olmasını isterim bazı arkdaşlar sırf gönül eğlendirmek için pvp açıp
serverinde user sayısının olmadığı hepimiz arasıra raslamaktayız dediğim gibi başlayacağım serverin online sayısının iyi olması gerekir veya server yeni açılacaksa profosyonelce hepimiz birlikte reklam verilmesi gerekir hiç bir zaman küçük oynamadım bugüne kadar oynamayıda düşünmüyorum sağlam bir oyuna başlamayı düşünüyorum bir çokk online sitesinde özel üyeliğim var turkmoda tm üyeliği gibi profosyonel bir gm nin nasıl davranacağını bilmekte ve ona göre hareket etmekteyim lütfen ciddi düşünen arkadaşlar ve sölediğim sözlere tamamen uyan arkdaşlar iletişime benle geçebilir

Facebook: Davut Yüksel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri