Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

OliveRl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boos1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 237

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kardeşim bilmezdim 3Tnin lafını yapcanı 247T vardı 250Tlik itemi satmadın ya bişey demiyorum sana kardeşim benSizin gibi 3T 4T 5T nin lafını yapanlarla oynuyoruz hakan abi Olsaydı böylemi olurdu be 3Tnin lafını yapıyorsun ya hadi neyse eyw.

kardeşim bilmezdim 3Tnin lafını yapcanı 247T vardı 250Tlik itemi satmadın ya bişey demiyorum sana kardeşim benSizin gibi 3T 4T 5T nin lafını yapanlarla oynuyoruz hakan abi Olsaydı böylemi olurdu be 3Tnin lafını yapıyorsun ya hadi neyse eyw.

sen kime gider yaptın kardes :D

OliveRl Konuşuyor bak bura delikAMLI :D / alttan acil die itemi ucuzdan satıyodum birisi pm attı kardeşim alayım kırmızı 2 gel die tamam 1dk bekle dedim kasılıyordum o anda level alıp gidicektim bu arkadaş pm attı abi nolur 243t var dedi olmaz kb dedim köye gittim itemi sattım bana 3 5 kurusun lafını yapan çocuk diyo :D adam senden önce teklif verdi sen 500t versen en yazar şimdi konus arkamdan ben gerekli açıklamayı yaptım :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri