shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
Hikaye Ekle

Mt2 npc sabitlemek.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kaos16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 326

Kaos16

Level 4
TM Üye
Konular
20
Reaksiyon Skoru
55
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 4 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
49
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bunun için Filezilla ve notepad++ programı gerekmektedir.

Filezilla Açalım

KIRMIZI BAYRAK*

/usr/game/share/locale/turkey/map/metin2_map_a1

Sarı Bayrak*

/usr/game/share/locale/turkey/map/metin2_map_b1

Mavi Bayrak İçin

/usr/game/share/locale/turkey/map/metin2_map_c1

*

Yukarıdakı kodları sabitleyeceginiz veya sileceğiniz npcnin bayrağına göre ayarlayacaksınız . Nasıl mı ? Örnek üzerinden anlatacağım :

*

- İlk olarak mavi bayrağa 20094 kodlu npc'yi sabitlemek istiyoruz . Önce oyundakı sabitleyeceğimiz kordinatları buluyoruz sonra mavi bayrağın

"/usr/game/share/locale/turkey/map/metin2_map_c1 " kodunu actığımız filezillaya giriyoruz daha sonra orada npc dosyasını ekrana alıyoruz . BİR BAŞKA YERE YEDEĞİNİ ALMANIZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM!

Daha sonra ekrana attığımız npc dosyasını birlikte aç diyerek notepad++ programı ile acıyoruz . Açtıktan sonra npc bolumune o yerdekı en alt kısma eklıyorum . yazarken bır usttekinin aynısını yazın sadece npc kodu ve kordınatları değiştirin. Bütün herseyi yaptıkdan sonra geri sürükleyerek aynı filezilladan aynı yerıne bırakın üzerıne yaz deyin oyuna reboot atın . Bu işlemı tum bayraklar için yapabılırsınız.

Kaldırma işlemıne gelınce ekrana attıgınız dosyayı yıne notepad++ ile acın örneğin 20094 npc kodunu sılecegız . Actıkdan sonra CTRL+F yapıp cıkan yere kodu yazın 20094 diyerek otamatık olarak yerını bulur sonra komple o dizini silin kayıt edip filezillaya atın üzerıne yaz deyın rebootlayın.

+Rep i esirgemeyen tüm arkadaş lara teşekkür ederiz. ..

bulmakta zorşandım tşk ederim

eline sağlık

teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri