- Konular
- 342
- Online süresi
- 1h 38m
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 164
- MmoLira
- 71
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaşlar ben wolfteamı uzun süre önce bırakmıştım tekrardan başladım şu XINGCODE_BAN_4_1 saçmalığı çıkmış eski hackshild daha iyidi oyunda başta hileler denemiştim ama zevki çıkmadığı için hileleri bırakmaya karar verdim ve bıraktım. fake hesapda denemiştim ama çalıştırmayı sonra orjinal hesabım ban yedi nakit filanda çekmiştim baya güzel gidiyodum ve alert error hatasımı ne vermeyi başladı oyundayken masaüstünü açıyodu dedektif filan çıkıyodu hata veriyodu oyunu açıyodum tam iyi giderken oyunda attı bi kaç kere oldu. ondan sonra wolfteam ekibine ticket attım ve normal birşeymiş gibi geçiştirdiler iyi tamam dedik carın banı açıldı sonra gene arada oldu bildirim attım ama bi kaç gün sürdü gene ban yemedim filan sonra bi baktım 1 haftalık gene ban yedim gene ticket açtım ayın 17 yada 13unde attım uzun uzun attım güncelledimde ama malesefki hala cevap bile yok car 3 gün sorna açılcaktı ve perşembe günü yeni car açtım herşey bitiyodu denebilir bende yeniden kasım dedim gene nakit filan yükledim ne güzel oynuyodum ondan öncede oyuna güncelleme gelmişti oyunu silip gene yükledik filan güncelleme yapmadığı için sorun düzelmiştir diye düşünmüştümki bugün gene ban yedim
malesefki o alert hatası vermiyodu düzelmişti ama boşu boşuna gene ban yedim oyundan zevk alamıyorum artık saçma sapan sebeblerden ban yiyorum ve ticketlerde diyolarki hile programlarını silinde bilmemnede bunun sebebi ne yahu nasıl düzeltecem pc zaten formatlandı yeni hile programı yok hiç bi yerde CCleanerle İOBİT le her tür temizlemeyi her tür sorunu yaptım çözdüm driverler güncel hiç bir oyunda sıkıntı yok ama sadece wolfteamda bu banı yiyorum sebebi ne yahu bide neymiş carın banını açamazlarmış nasıl kanıtlıcam oynadıgım kadar Frapsmı acacam 7/24
anca öle bi kanıtlamı karşılarına çıkacam oyuna verdiğim emeğe yazık yeni car 3 günlük daha banlı eşyalar bedavan gidiyo lan
kafayı yiyecem süreyle yarışıyoz zaten bide bu saçma olay çıktı
son olarakta 2 birşey daha diyecem küfürden ban yersin diyen olabilir ama küfür etmiyorumki sebebinide sölemiyolar ve bilgisayarımda Process Hacker denen bi program var DLL aktif edilebiliyoda programla genelde ben programları KİLL yapmak için kullanıyorum yani çalışanları kapatmak için onla alakası olabilirmi ? belki düşman algılıyodur ? lütfen biri sölesin yahu
Mağdur carlarım : Cyclocolaz , Cyclospecs
malesefki o alert hatası vermiyodu düzelmişti ama boşu boşuna gene ban yedim oyundan zevk alamıyorum artık saçma sapan sebeblerden ban yiyorum ve ticketlerde diyolarki hile programlarını silinde bilmemnede bunun sebebi ne yahu nasıl düzeltecem pc zaten formatlandı yeni hile programı yok hiç bi yerde CCleanerle İOBİT le her tür temizlemeyi her tür sorunu yaptım çözdüm driverler güncel hiç bir oyunda sıkıntı yok ama sadece wolfteamda bu banı yiyorum sebebi ne yahu bide neymiş carın banını açamazlarmış nasıl kanıtlıcam oynadıgım kadar Frapsmı acacam 7/24
anca öle bi kanıtlamı karşılarına çıkacam oyuna verdiğim emeğe yazık yeni car 3 günlük daha banlı eşyalar bedavan gidiyo lan
kafayı yiyecem süreyle yarışıyoz zaten bide bu saçma olay çıktı
son olarakta 2 birşey daha diyecem küfürden ban yersin diyen olabilir ama küfür etmiyorumki sebebinide sölemiyolar ve bilgisayarımda Process Hacker denen bi program var DLL aktif edilebiliyoda programla genelde ben programları KİLL yapmak için kullanıyorum yani çalışanları kapatmak için onla alakası olabilirmi ? belki düşman algılıyodur ? lütfen biri sölesin yahuMağdur carlarım : Cyclocolaz , Cyclospecs