Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kasaya bir daha bak derim içine bir şey kaçmış olabilir, uyumsuzluk vardır sorun kasandan dır.Hayır donanımsal bir arıza sıcaklık veya fan problemi yok![]()
Şuan açtım işlemci çok iyi temizlendi ve tam takılı değilmiş taktım bide ona uzanan kablo tam takılı değilmiş taktım ram tekrar tık sesi geldi taktım.
Sonra fanları çok iyi temizledim.
Şuan 1saat olmasına ragmen kapanma yok fakat yeni iki sorum var.
1)Monitörden kasaya giden görüntü kablosunu takarken vida ucu kırıldı ve tam işlev görmüyo bende bantla bantladım arada bir tutukluk yapıyor ne yapmam lazım.vida yeri dönmüyo.
2)
böle bir kasam var 1.fanı görüyorsunuz yuvarlak gibi bide onun altında demiri kare kare olan 2.fan var dikkat ettimki o fan çalışmıyormuş kablosunu buldum takdım takınca çok çok ses çıkarıyor patlar vs olur diye hemen kablosunu çıkardım ne yapmam lazım fanlar temiz
1)Monitörden kasaya giden görüntü kablosunu takarken vida ucu kırıldı ve tam işlev görmüyo bende bantla bantladım arada bir tutukluk yapıyor ne yapmam lazım.vida yeri dönmüyo.
2)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
böle bir kasam var 1.fanı görüyorsunuz yuvarlak gibi bide onun altında demiri kare kare olan 2.fan var dikkat ettimki o fan çalışmıyormuş kablosunu buldum takdım takınca çok çok ses çıkarıyor patlar vs olur diye hemen kablosunu çıkardım ne yapmam lazım fanlar temiz
Daha fazla kurcalama derim ustaya falan götür halleder.Şuan açtım işlemci çok iyi temizlendi ve tam takılı değilmiş taktım bide ona uzanan kablo tam takılı değilmiş taktım ram tekrar tık sesi geldi taktım.
2)Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)