Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Depocu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mahoniben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 317

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba shorty oyun içinde depocu açılmıyor kraliyet altını bozduramıyoruz bilginiz varmı bu konu hakkında..? ilgilenirseniz seviniriz..

Merhaba shorty oyun içinde depocu açılmıyor kraliyet altını bozduramıyoruz bilginiz varmı bu konu hakkında..? ilgilenirseniz seviniriz..

server nedir ben pidge'de rahatlıkla bozduruyorum.
Bazen oyunun bazı kısımlarına tıklanmıyor depoyada dediğiniz gibi tıklanmıyor sanırım onu demek istiyosunuz farklı açılardan denerseniz sorun kalkacaktır

Keith serverinde tüm bayrakların köylerindeki depocular üzerine tıklayınca hiç bir seçenek çıkmıyor yani hiç tıklanmıyor bile serverda bir kaç oyuncudada aynı sorun varmış ama burda konu olarak bir tek ben açtım sanırım

Keith serverinde tüm bayrakların köylerindeki depocular üzerine tıklayınca hiç bir seçenek çıkmıyor yani hiç tıklanmıyor bile serverda bir kaç oyuncudada aynı sorun varmış ama burda konu olarak bir tek ben açtım sanırım

Arada ekranda tıklanma ile ilgili sıkıntılar cıkabiliyor , farklı taraflardan tıklarsanız sorun gidebilir.Ben genellikle o durumlarda sol taraftan tıklarım , sende dene.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri