Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
sefagenc55 adlı oyuncu ben oluyorum. 130 levelden sonra neyin tecrübesi diyorsun fakat bende tecrübe vareski gm olduğum için üst sırada görülüyorum eskiden sıralamada yoktum kimse göremiyordu şimdi yetkim olmadığından sıralamada görülüyorum yakında sıralamadan çıkarım ben biraz beklerseniz her şey hallolur
.
İşte olmaması gereken şeyleri düzeltmek sizin göreviniz oluyor. 1 senedir kırmızı ot sorununu çözemeyen bu sorunları 4-5 seneye anca çözer.
130 level karekter tecrübe kazanamaz ama bazı eski hesaplarda tecrübe yani exp var o yüzden bi karışıklık oldu. Bencede düzeltilmesi gereken bi konu sıralamasını yükseltmek için yıllarca oyundan çıkmayan kişiler var onların sıralaması değiştiyse bu bir haksızlıktır. İlgilenilmesi dileğiyle..
Son yazımda bende bunu anlatmak istedim inşallah düzeltirler sıralamayı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)