Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yetkililer cevap ?
sıralama düzelmicekmi böyle haksızlığamı uğrayacaz :ka24:
Arkadaşım seni bize şaka olsun diye mi desteğe aldılar ? 130 levelde neyin tecrübesi. Öncelik olarak levele ardından oyun süresine göre sıralama olur. sefagenc55 isimli oyuncu 2 hafta oyun süresiyle birinci, Againstal 1 sene oyun süresiyle ikinci. Daha aşağı inildikçe sıralama karışmaya devam diyor. Konuyla ilgi ve alakası olan birinine yönlendirir misin ?
sefagenc55 adlı oyuncu ben oluyorum. 130 levelden sonra neyin tecrübesi diyorsun fakat bende tecrübe var
eski gm olduğum için üst sırada görülüyorum eskiden sıralamada yoktum kimse göremiyordu şimdi yetkim olmadığından sıralamada görülüyorum yakında sıralamadan çıkarım ben biraz beklerseniz her şey hallolur
.130 level karakter olarak bizler tecrübe kasamıyoruz bunun için süre kastık eski site sıralaması süreye göreydi. Şuanki sıralamada 1 aylık karakterler bizden ön sırada bulunuyor şimdi onlarda tecrübe varda bizlerdemi yok ? Eşitlik istiyoruz.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)