mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Nesne market bugu .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deagle147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 626
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bugun Gezınırken Farketttım De Sıtede 2.Efsun Nesne Ve Arttırmaların Verdıklerı Efsun Tamamen Kaymış Arttırma 6.% 7. Efsunu Verırken Sıtede Degişdirme Olarak Yazılmıs Bılmeyenlere Zor Anlar Yaşatır Umarım Kısa Zamanda Çözülür

Not: Vıdeo'da Nesne Market Gozukmedıgı Icın Vıdeo Çekemedım Ss Programında Da Hata Aldım Bakıldıgında Gorunur Zaten Iyı Forumlar :)

Bug Bıldırımınde 50krıstal Hedıye Verıyorlar Dıye Duydum Konu Icıne Gırıyorsa Zevkle Alabılıım Iyı Foorumlar :Dd.D

@erdemaa; @Shorty; @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bugun Gezınırken Farketttım De Sıtede 2.Efsun Nesne Ve Arttırmaların Verdıklerı Efsun Tamamen Kaymış Arttırma 6.% 7. Efsunu Verırken Sıtede Degişdirme Olarak Yazılmıs Bılmeyenlere Zor Anlar Yaşatır Umarım Kısa Zamanda Çözülür

Not: Vıdeo'da Nesne Market Gozukmedıgı Icın Vıdeo Çekemedım Ss Programında Da Hata Aldım Bakıldıgında Gorunur Zaten Iyı Forumlar :)

Bug Bıldırımınde 50krıstal Hedıye Verıyorlar Dıye Duydum Konu Icıne Gırıyorsa Zevkle Alabılıım Iyı Foorumlar :Dd.D

@erdemaa; @Shorty; @admin;

Maalesef bu bir bug değil sadece küçük bir hata :)

Konuşmalarınıza sahip çıkacağınızı sanmıyorum, konuyu kapatıyorum. Bug olayına gelirsek üst yetkililer müsait olduklarında konuya bakarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri