HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bugun Gezınırken Farketttım De Sıtede 2.Efsun Nesne Ve Arttırmaların Verdıklerı Efsun Tamamen Kaymış Arttırma 6.% 7. Efsunu Verırken Sıtede Degişdirme Olarak Yazılmıs Bılmeyenlere Zor Anlar Yaşatır Umarım Kısa Zamanda Çözülür
Not: Vıdeo'da Nesne Market Gozukmedıgı Icın Vıdeo Çekemedım Ss Programında Da Hata Aldım Bakıldıgında Gorunur Zaten Iyı Forumlar
Bug Bıldırımınde 50krıstal Hedıye Verıyorlar Dıye Duydum Konu Icıne Gırıyorsa Zevkle Alabılıım Iyı Foorumlar
d.D
@erdemaa; @Shorty; @admin;
Not: Vıdeo'da Nesne Market Gozukmedıgı Icın Vıdeo Çekemedım Ss Programında Da Hata Aldım Bakıldıgında Gorunur Zaten Iyı Forumlar

Bug Bıldırımınde 50krıstal Hedıye Verıyorlar Dıye Duydum Konu Icıne Gırıyorsa Zevkle Alabılıım Iyı Foorumlar
d.D@erdemaa; @Shorty; @admin;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bugun Gezınırken Farketttım De Sıtede 2.Efsun Nesne Ve Arttırmaların Verdıklerı Efsun Tamamen Kaymış Arttırma 6.% 7. Efsunu Verırken Sıtede Degişdirme Olarak Yazılmıs Bılmeyenlere Zor Anlar Yaşatır Umarım Kısa Zamanda Çözülür
Bug Bıldırımınde 50krıstal Hedıye Verıyorlar Dıye Duydum Konu Icıne Gırıyorsa Zevkle Alabılıım Iyı Foorumlard.D
@erdemaa; @Shorty; @admin;
Maalesef bu bir bug değil sadece küçük bir hata

Buldugun Konu Bug Değil 50 Kristal istemen çok Güldürdü Beni
Postları Silen Kardeşimede Sevgiler :m08:
Postları Silen Kardeşimede Sevgiler :m08:
Konuşmalarınıza sahip çıkacağınızı sanmıyorum, konuyu kapatıyorum. Bug olayına gelirsek üst yetkililer müsait olduklarında konuya bakarlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...